Güneşe sıkma günleri geri geliyor! Adana'ya flaş uyarı yaptı. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'in bu paylaşımına tepki yağdı...

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten Adana için sıcaklık uyarısı yaptı ancak bunu yaparken de "Sevgili Adanalılar. Şarjörleri doldurdunuz mu" ifadesi kullandı. Ancak, sosyal medyadaki bu mesaja anında tepki geldi, Ökten yeni bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Güneşe sıkma günleri geri geliyor! Adana'ya flaş uyarı yaptı. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'in bu paylaşımına tepki yağdı...

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, hava durumuyla ilgili sosyal medyadan önemli mesajlar paylaştı.

Türkiye genel olarak serin havaların etkisi altına girdi ancak Adana için bir uyarı geldi.

Ökten, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

Sabah erken kalkın. Güneş ilk doğduğunda bir rüzgar eser. O rüzgarı ciğerlerinize çekin...

Soğuk bir sabahtan Herkese Günaydın..

Akdeniz'de Kasırga ihtimali devam ediyor. 26 Eylül civarı. Bu Kasırga nereyi vurur bilinmiyor...

Sevgili Adanalılar. Şarjörleri doldurdunuz mu? Güneşe sıkma günleri geri geliyor...

Tam hastalık havası. Gece ile Gündüz arasındaki sıcaklık farkı artıyor. Mesela İstanbul önümüzdeki gecelerde daha da üşütücü olacak. Pencerelere Dikkat!

Mesajı tepki çekti

Öte yandan Kerem Ökten'in "Sevgili Adanalılar. Şarjörleri doldurdunuz mu? Güneşe sıkma günleri geri geliyor..." paylaşımına bazı takipçileri tepki gösterdi.

Bunun üzerine Ökten, "Adana'yı ve Adanalıları çok seviyor ve saygı duyuyorum..." paylaşımı yaptı ayrıca söz konusu tweetin altına ise "Benim yaptığım bu toprakların gerçekleri. Bizim elimiz hem kalemi, hem sazı, hem de silahı iyi tutmalıdır..." notu düştü.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin