Gülşen İstiklal Marşı'nı okudu. Mevzular Açık Mikrofon 100. Yıl Özel bölümünün tanıtımı gündem oldu. Gülşen videoyu Korkma diyerek paylaştı

Oğuzhan Uğur'un moderatörlüğüyle yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programı, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel bir bölüm hazırladı. Gülşen'in İstiklal Marşı'nı okuduğu video ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Gülşen İstiklal Marşı'nı okudu. Mevzular Açık Mikrofon 100. Yıl Özel bölümünün tanıtımı gündem oldu. Gülşen videoyu Korkma diyerek paylaştı

Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in 100. yılı şerefine her yer kırmızı ve beyaza boyanırken birçok televizyon ve internet platformlarında yayınlanan programlar da bu özel günü, güne özel bölümlerle kutlayacak.

Özellikle deprem ve seçim döneminde oldukça kritik yayınlar ve programlar yayınlanan Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon programı için de 100. yıl özel bölümü hazırlayacağını duyurmuştu.
Oğuzhan Uğur'un "Evinizdesiniz" diyerek sunduğu Amerika, Fransa ve Yunanistan'dan gazetecilerin de katıldığı programda herkesi büyük bir sürpriz bekliyordu.

Oğuzhan Uğur'un "Bu akşam burada Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Korkmayın çünkü bir milleti korku ile dizginlemek ihtiyaç duyulan tavizlere en geçerli bahaneleri sağlar. İşte tam da bu yüzden İstiklal Marşımız 'Korkma!' diye başlar..." diye başladığı sözü sürpriz bir isim devraldı.

Gülşen, Mevzular Açık Mikrofon 100. Yıl Özel bölümünde İstiklal Marşı'nı seslendirdi.
Bu sosyal medyaya damga vurdu. Sanatçı Gülşen videoyu, "Korkma" diyerek paylaştı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin