Göztepe Hatayspor CANLI İZLE

Süper Lig'in 6. Hafta mücadelesinde Göztepe, sahasında Hatayspor'u konuk ediyor. Peki, Göztepe-Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylı bilgiler...

Google Haberlere Abone ol
Göztepe Hatayspor CANLI İZLE

Göztepe-Hatayspor maçı, her iki takım için de büyük öneme sahip. Göztepe ile kariyeri botunca 12 kez karşılaşan Hatayspor, bu karşılaşmalardan 2 galibiyet, 8 mağlubiyet, 2 beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig kapsamında ise Göztepe ile 2 kez karşılaşan Hatay ekibi, bu karşılaşmalardan bir galibiyet ve bir mağlubiyet aldı.

Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de gösterdiği performansla ligi 6. sırada tamamlayan Atakaş Hatayspor, yeni sezona da iyi bir başlangıç yaparak puan cetvelinde üst sıralardaki yerini aldı.

İLK YARI: 0-1

Bordo-beyazlılar ligde çıktığı 5 maçta 3 galibiyet birer mağlubiyet ve beraberlik alarak bu sezonda ligde iddialı olduğunu ortaya koydu.

Son lig karşılaşmasında sahasında Kayserispor'u 2-1 yenen Hatayspor, 5 maçlık periyotta topladığı puanlarla 4. sıraya yükselerek Fenerbahçe ve Galatasaray gibi ligin iddialı takımlarını geride bırakmayı başardı.

20.00'de başlayan karşılaşma beIN Sports 2'den izlenebilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin