'Google'a yalancı Başbakan yazınca...'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Google'a yalancı Başbakan yazınca...'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, "Google’da yalancı başbakan yazdığınız zaman 450 bin Recep Tayyip Erdoğan adı çıkıyor" dedi.



Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:



Şöyle söylüyor. "Namusum ve şerefim üzerine and içerim." Hayatı yalanlarla süslü olan bir kişi kim inanacak arkadaşlar? Daha önce defalarca ifade ettim. Gerçekten bu konularda çok dikkatli olmak zorundayız. Şimdi size söylemiştim. Mutlaka cumhurbaşkanlarının ahlaklı olmaları gerekir. Namuslu olması gerekir. Cumhurbaşkanlarının samimi ve içten olması gerekir. Mutlaka cumhurbaşkanlarının halka hesap vermeyi namuslu görev kabul etmeleri gerekir. Ekmeleddin beyle ilgili olarak bir AKP’li bakan “Yozgatımızın iftihar ettiği değerli bir Yozgat evladıdır. Büyük bir ilim insanıdır. İslam bilim hayatına çok önemli eserler kazandırdığı gibi çok değerli insanlarda yetiştirmiştir” uzun uzun anlatıyor. Bozok Üniversitesi’nde. O merkezin açılışında konuşuyor.



Şimdi aynı kişi diyor ki “Öyle bir isim çıkardılar ki kimse bilmiyor. Google’dan buluyor” her yerde söylüyorlar. Kendisi hiç meraklanmasın. Ben size google’da yalancı başbakan yazdığınız zaman 450 bin Recep Tayyip Erdoğan adı çıkıyor.



Haberin tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin