Gökhan Çıra’nın bebeğinin annesi ile ilgili şoke eden iddialar! Ayrılmaları anlaşmalı mı? Anonim yumurta donörü mü kullandılar? Bu iddialar magazin gündemini sarsacak

Selin Ciğerci ile 6 ay önce boşanan Gökhan ıra, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla baba olduğunu duyurmuştu. Bebeğin annesinin kim olduğunu açıklamayan Çıra'ya, Ciğerci'den "Pes" tepkisi gelmişti. Gökhan Çıra'nın bebeğinin annesiyle ilgili gündeme bomba gibi düşecek iddialar ortaya çıktı. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Gökhan Çıra’nın bebeğinin annesi ile ilgili şoke eden iddialar! Ayrılmaları anlaşmalı mı? Anonim yumurta donörü mü kullandılar? Bu iddialar magazin gündemini sarsacak

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Gökhan Çıra’nın baba olması ile ilgili perde arkasını yazdı ve şoke eden iddialarda bulundu.

'Benim babam doğurdu!' başlıklı bir yazı kaleme alan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci’nin 1 yıl önce taşıyıcı anne yolu ile ikiz çocuk sahibi olduğunu açıkladı. Akay, ikiz kızların isimlerinin Saadet ve Selenay olduğunu ve taşıyıcı annenin ise Kıbrıs’ta yaşayan Eylül isminde bir kadın olduğunu iddia etti. Kendi internet sitesinde bir yazı kaleme alan Onur Akay, “Evet, Gökhan Çıra baba oldu ama anne ortada yok! Genelde baba aramaya alışkın olan Türk halkı, şimdi ise anne aramaya başladı. Olayın perde arkası ise sineme filmlerini aratmıyor! Selin Ciğerci’nin eski kocası Gökhan Çıra’nın baba olduğunu duyurduğu fotoğraf, aslında 1 yıl önce çekildi. Gökhan ve Selin, 1 yıl önce taşıyıcı anne yolu ile ikiz çocuk sahibi oldular. Kızların isimleri ise Saadet ve Selenay…" açıklamasını yaparak bebeklerin Instagram adresini de paylaştı. Adresi Ciğerci ve Çıra'nın da takip etmesi dikkat çekti.

AYRILMALARI ANLAŞAMLI MI?

2 kere nikâh masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın ayrılmalarının anlaşmalı olduğunu da öne süren Onur Akay, “Taşıyıcı annelik yöntemi Türkiye'de kanunen yasak olduğu için, şöyle bir senaryo hazırlamışlardı… Önce anlaşmalı olarak ayrıldılar… Sonra sözde evlilik dışı hamile kalan bir kadın olacaktı ve sözde doğuracaktı ve çocuklarını bırakıp gidecekti. Selin de çocukları evlat edinecekti. Ama kız son anda vazgeçti. Kıza ev, araba ve yüklü miktarda para teklifinde bile bulunmuşlardı. İkinci senaryo ise şimdi uygulamaya başladıkları yeni bir senaryo. Bunu tam olarak bilmiyorum ama sonuçta Selin ve Gökhan yeniden evlenecek ve Selin çocukları evlat edinecek.” ifadelerini kullandı.

'ANONİM YUMURTA DONÖRÜ KULLANDILAR'

Onur Akay şöyle devam etti:

“Zaten Gökhan ve Selin, taşıyıcı annelik olayında Kıbrıs’ta anonim yumurta donörü kullandıkları için, bebeklerin gerçek annesini öğrenmek artık mümkün değil. Gökhan ve Selin de bebeğin gerçek annesini hiçbir zaman bilmeyecek ve bebekler ileride öz annesini arasa da mümkün olmayacak. Yumurta vericisinin ten rengi, göz rengi, saç rengi ve vücut yapısı gibi fiziksel özellikleri, mümkün olduğunca Selin’e benzer olacak şekilde seçilmiş. Gökhan ve Selin’in bir de bildiği tek şey, yumurta vericisinin bir üniversite öğrencisi olduğu… Ancak taşıyıcı anne ise Kıbrıs’ta yaşayan Eylül isminde bir kadın. Yani çocuğun biyolojik annesi değil. Sadece 9, 000 Euro karşılığında bebekleri taşımış ve 1 yıldır emziriyor. Eylül Hanım aslında Selin’in bebeklerinin sütannesi gibi bir şey. Filmin devamını, hem senaristliğini yaptıkları hem de başrollerini paylaştıkları Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’dan izleyeceğiz. Filmin sonunda o günahsız bebeklere bir şey olmasın da gerisi önemli değil!”

Ayrıca Onur Akay yazısında, “Allah o bebeklerin şansını açık etsin, Allah babalı babalı büyütsün.” diyerek Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci’yi Silifke yöresine ait ünlü bir türkü ile ti’ye aldı.

“Benim babam doğurdu!

Silifke’nin yoğurdu

Ah seni kimler doğurdu

Annemin işi vardı

Beni babam doğurdu”

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin