Global ajansa Türkiye'de yeni genel müdür

Hill+Knowlton Strategies Türkiye'nin yeni Genel Müdürü belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Global ajansa Türkiye'de yeni genel müdür

Dünyanın popüler iletişim danışmanlık şirketlerinden Hill+Knowlton Strategies Türkiye'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Pelin Kocaalp, 1 Nisan tarihinden itibaren Genel Müdür olarak atandı.



Hem kamu hem özel sektörde önemli deneyimlere sahip olan Pelin Kocaalp, Hill+Knowlton Strategies Türkiye'de 2.5 yıldır Genel Müdür Yardımcısı görev yapıyordu. Dünyanın önde gelen iletişim ajanslarından birinde çalışmaktan büyük bir gurur duyduğunu belirten Pelin Kocaalp, "Hill + Knowlton Strategies'in Türkiye ekibi olarak, iş ortaklarımız için stratejik ve yaratıcı iletişim çözümleri geliştiriyor, takım ruhuyla hareket edip değer katıyoruz. Hill + Knowlton Strategies’in yaklaşık 90 yıldır iletişim alanındaki öncülüğü ile uluslararası ve ulusal deneyimlere sahip ekibimizden büyük güç alarak iletişim sektöründe fark yaratmaya devam edeceğiz" dedi. 



Pelin Kocaalp hakkında



T.C Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'nda (TYDTA), telekomünikasyon, teknoloji ve turizm gibi farklı sektörlerin önde gelen uluslararası şirketlerinde çalışan Pelin Kocaalp, ABD ve Dubai’den sonra kariyerine Türkiye’de devam etti. Pelin Kocaalp,  T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı’ndaki görevi boyunca Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen uluslararası şirketlere yatırımlarının her safhasında destek vererek, Türkiye’nin yatırım ortamının küresel iş dünyasına tanıtılmasına yardımcı oldu. Bu stratejik görevlerinin yanı sıra, TYDTA'da iletişim ve pazarlama stratejisi bölüm yöneticisi olarak da görev yaptı.  4 yıl boyunca Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon şirketinde, uluslararası stratejik işbirlikleri koordinasyon görevini üstlendi. Türkiye’de üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, ABD Kaliforniya Berkeley Üniversitesi’nde “Pazarlama” üzerine eğitimine devam etti. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde “Avrupa Çalışmaları” üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı. Halen İsviçre Neuchâtel Üniversitesi’nde 'ülke pazarlaması' üzerine doktora çalışmalarına devam ediyor.



Global ajansa Türkiye'de yeni genel müdür


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin