Gerçek Gündem, Gazete Pencere'yi satın almak için harekete geçti

Gazeteci ve eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ın kurucusu olduğu ve yakın zamanda eski Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in yeğeni Cenk Erzen'e satılan gercekgundem.com haber sitesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gerçek Gündem, gazeteci Yavuz Oğhan'ın sahibi olduğu Gazete Pencere'yi satın almak için teklif götürdü.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Gerçek Gündem, Gazete Pencere'yi satın almak için harekete geçti

MURAT AYDIN / MEDYATAVA

Gazeteci ve eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ın kurucusu olduğu gercekgundem.com haber sitesi, eski Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in yeğeni Cenk Erzen'e satılmıştı.

İddialı bir kadroyla okur karşısına çıkmaya hazırlanan ve YouTube kanalı da kuracağı belirtilen Gerçek Gündem'in Yayın Danışmanlığı koltuğuna deneyimli gazeteci Rıdvan Akar oturmuş, haber sitesinin Genel Yayın Yönetmenliği'ni ise Hilmi Hacaloğlu üstlenmişti.

Gazete Pencere'ye teklif götürüldü

Öte yandan Gerçek Gündem ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Yavuz Oğhan'ın internet üzerinden yayın yaptığı Gazete Pencere'nin de satın alınması için teklif götürüldü.

Gerçek Gündem’in sahibi 7 B MEDYA, Cenk Erzen ve sitenin reklam tedarikçisi Umut Şenol, gazeteci Yavuz Oğhan’ın sahibi olduğu Gazete Pencere’yi satın almak İçin teklif götürdü.

Gerçek Gündem, “Gazeteyi basılı hale getirelim” önerisinde de bulundu.

Gazete Pencere

Gazete Pencere 10 Ekim 2019 tarihinden beri günlük ve 12 sayfa olacak bir şekilde abonelerine e-mail ya da WhatsApp mesajı formatında her sabah saat 07:00’de gönderiliyor.

Gündemi yakından takip etmeyi amaçlayan Gazete Pencere siyaset, ekonomi, dünya, spor, magazin, kültür sanat ve yaşam sayfalarında olayları, nedenlerini ve nasıllarını aktarıyor.

Farklı dünya görüşüne sahip 43 yazar ve uzman çeşitli periyotlarda ve uzman oldukları konularda görüşlerini, analizlerini, gözlemlerini okurlarla paylaşıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin