Gerçek Gündem'de flaş ayrılık! Hangi yazar veda etti?

Barış Yarkadaş'ın kurucusu olduğu gercekgundem.com haber sitesi, 3 gün önce eski Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in yeğeni Cenk Erzen'e satılmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Gerçek Gündem'de flaş ayrılık! Hangi yazar veda etti?

CHP İstanbul Eski Milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş'ın kurucusu olduğu Gerçek Gündem haber sitesi, Ateş Ünal Erzen'in yeğeni Cenk Erzen'e satılmıştı.

NECEF UĞURLU VEDA ETTİ

Satış haberinin ardından gercekgundem.com sitesinde flaş bir ayrılık yaşandı. Sitenin köşe yazarlarından Necef Uğurlu, Gerçek Gümdem ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Necef Uğurlu, 'Veda' başlıklı yazısında, şu ifadeleri kullandı:

"Hayat vedalarla dolu, insanlar taşınır, iş değiştirir, ilişkileri biter, emekli olur ve sonunda dünyaya da veda ederler.

Şimdi de  veda etme zamanı  geldi.

Benim vedam birlikte yıllardır ‘Gerçek Gündem’i paylaştığım değerli gazeteci, yazarlar ve okurlara teşekkür olsun.

Hayat bu ,  kimbilir nerede belki yeniden  buluşuruz, buluşmasakta hoşça kalın."

YENİ GYY HİLMİ HACALOĞLU OLDU

Gerçek Gündem'in Genel Yayın Yönetmenliği'ni VOA Türkçe'de muhabir olarak görev yapan Hilmi Hacaloğlu üstlenecek. Hacaloğlu ve kadroda yer alacak diğer isimler, pazartesi günü yapılacak basın açıklamasıyla da duyurulacak.

BAŞAK DEMİRTAŞ'A TEKLİF SUNULDU, LEVENT ÜZÜMCÜ YAZAR KADROSUNDA!

Öte yandan şu ana kadar 17 tanınmış isme köşe yazarlığı teklifi sunulduğu ve bu isimlerden şimdilik oyuncu Levent Üzümcü ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Üzümcü ile birlikte yazarlık teklifi sunulan isimler arasında yazar, öğretmen ve aynı zamanda HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi olan Başak Demirtaş, gazeteci Yeliz Koray, Çağlar Cilara ve İsmail Saymaz yer alıyor.

Gerçek Gündem'de flaş ayrılık! Hangi yazar veda etti? - Resim : 3

 

NECEF UĞURLU KİMDİR?

Necef Uğurlu kimdir, Necef Uğurlu, 1952 yılında istanbul’da doğmuştur. Asıl adı Zeynep Necef Akra’dır. Üsküdar’da faaliyet gösteren İstanbul Kız Koleji’nde yatılı olarak okudu.

1989 yılında o zamana ki eşi olan Ahmet Uğurlu ile beraber “Karşı Tiyatro” adlı tiyatro gurubunu kurdular. Çeşitli programlar için skeçler yazdı.

Evlilikleri : tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Uğurlu ile evlendi. Orhan adında bir oğlu var. 1991 yılında boşandılar ancak beraber yaşamaya devam etmekteler.

2001 yılında senaryosunu Necef Uğurlu‘nun yazdığı ve yönetmenliğini Faruk Aksoy‘un yaptığı “Yeşil Işık” sinema filminin oyuncuları ise Kenan Işık, Hülya Avşar, Haldun Dormen, Uğur Kıvılcım, İlker İnanoğlu ve Çolpan İlhan olmuştur.

2005 yılında senaryosunu yazdığı “Döngel Karhanesi” adlı filmin başrollerinde; Ahmet Uğurlu, Metin Akpınar, Şenay Gürler, Şebnem Sönmez, Fadik Sevin Atasoy, Nezih Tuncay, Rahmi Dilligil, Ahmet Saraçoğlu oynadı.

Necef Uğurlu, internet gazetesi “Gerçek gündem”de yazı ve makaleler yazmaktadır..

Filmleri ve Dizileri :
Yönetmen :
1998 – Eski Fotoğraflar (Sinema Filmi)

Senaryo :
2005 – Döngel Karhanesi (Sinema Filmi)
2002 – Pembe Patikler (TV Dizisi)
2002 – Kumsaldaki İzler (TV Dizisi)
2002 – Başımıza Gelenler (TV Dizisi)
2001 – Yeşil Işık (Sinema Filmi)
2000 – İstanbul’da Bir Malatyalı (TV Dizisi)
1992 – Karşı Show (TV Dizisi)
1991 – Şen Dullar (TV Dizisi)
1990 – Melek Karım ( (TV Dizisi) )
1989 – Hayal Gemisi ( (TV Dizisi) )

Yapımcı :
1998 – Eski Fotoğraflar (Sinema Filmi)

Eser :
2005 – Döngel Karhanesi (Sinema Filmi)

Yazım Ekibi :
2000 – Bizim Çocuklar (Genel Hikaye) (TV Dizisi)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin