Genç oyuncu o haberlere sert tepki gösterdi!

Hazal Kaya hakkındaki haber için bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Genç oyuncu o haberlere sert tepki gösterdi!

TV 8 ekranlarında yayınlanan 'Maral:En Güzel Hikayem' dizisinde başrol oynayan genç oyuncu Hazal Kaya  dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde giydiği dekolte kıyafet için 'Hazal açıldı reytingler uçtu' başlığıyla haberler yapılmasına sert tepki gösterdi.



Instagram sayfasından bir açıklama yayınlayan oyuncu, bu haberlerin de kadına şiddet unsuru taşıdığını ve birçok kişinin emek verdiği bir bölümün başarısının dekolteye bağlanmasının saygısızlık olduğunu ifade etti.



Hazal Kaya şu açıklamayı yayınladı:



giydiğim elbise budur.dün çıkan 'hazal açıldı reyting fırladı' başlıklı asılsız 'haber'e cevaben bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak çok üzücü.elbisenin fermuarını tanga zanneden ve bunu aşağılayıcı bir habere dönüştüren bu zihniyete karşı sette mesleğimi icra ederken,kostüm seçimi konusunda tedirginlik yaşamak da kanıksamam beklenen bir tür şiddettir.reddediyorum.



100'den fazla çalışma arkadaşımın emeğinin geçtiği bir bölümün başarısını benim dekolteme bağlamak ayrıca emeğe saygısızlıktır.



kadına şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığın ve desteğin artmasında en güçlü mecra olan yazılı basının ve sosyal medyanın böyle bir haberle şiddeti meşrulaştırma girişimini kınıyorum.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin