Genç gazeteci ANGEF'e başkan yardımcısı oldu

Gazeteci Burcu Akkaya, Genel Başkan Yardımcısı oldu

Google Haberlere Abone ol
Genç gazeteci ANGEF'e başkan yardımcısı oldu

Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) genel merkezinden yapılan açıklamaya göre; basın ve enformasyondan sorumlu genel başkan yardımcılığına gazeteci Burcu Akkaya getirildi.



ANGEF teşkilatlandırmadan sorumlu genel başkan yardımcısı Uğur Sağın imzasıyla yapılan duyuruda; federasyonun genç ve yetenekli isimlerle ileriye taşındığı vurgulanarak, genel merkez kadrosunun yanı sıra ülke genelinde de sağlam temelli bir örgütlenmeye gidildiğinin altı çizildi.



Uğur Sağın’ın açıklamasının devamı şöyle:



Anadolu Gençlik Federasyonu, Türkiye gençlik tarihinde bir mihenk taşı olma yolunda sağlam ve kararlı adımlarla her gün daha da ileriye taşınıyor. Herkesin konuşmak ve tartışmaktan ileriye gitmediği bir dönemde, biz fikirlerimizi faaliyetlerimizle harmanlayarak hedefe ulaştırdık. Bunu elbette ki; genel merkez ve diğer teşkilatlarımızdaki genç, dinamik ve proaktif bir kadro ile başardık. Misyonumuz ve ilkelerimizden vazgeçmeden zirveye adım adım yaklaştığımız bu süreçte; bizimle aynı değerleri taşıyan yeni bir arkadaşımız ile yola devam etme kararı aldık.



Genç yaşında mesleğinde başarıyı ve kariyeri yakalayan Burcu Akkaya'nın Basın ve Enformasyondan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’ na getirildiğini duyurur, görevinde başarılar dileriz


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin