Gelecek Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayını canlı yayında açıkladı. Selim Temurci'den Nureddin Nebati iddiası...

6 muhalefet lideri ikinci kez bir araya gelmiş, DEVA ve Gelecek Partisi'nin de Millet İttifakı'na dahil olacağı, ortak Cumhurbaşkanı adayı çıkartılacağı iddia edilmişti. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci'den canlı yayında çarpıcı bir açıklama geldi. Temurci, Cumhurbaşkanı adaylarının Ahmet Davutoğlu olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Gelecek Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayını canlı yayında açıkladı. Selim Temurci'den Nureddin Nebati iddiası...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, katıldığı bir canlı yayın programında partisinin Cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu söyledi. Temurci’nin açıklaması şöyle:

“Şu anda iki yıllık dönüşüm sürecinden bahsediliyor. Yeniden parlamenter süreç diyoruz. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Davutoğlu’dur. Tayyip beyin tek korkusu güçtür. O masada gücü gördü Tayyip bey. Millet gittiğim her yerde iş güç diyor. Millet her yerde bundan bahsediyor.

Erdoğan’ın aday olmayacağını kulağına fısıldayacak kişi Bahçeli olabilir. Bahçeli’nin adayı 6’lı masadan biri olabilir.”

"BAKAN NEBATİ GÖREVDEN ALINABİLİR"

Temurci, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ile ilgili de “Nebati bir süredir ortada görünmüyor. Mayısı geçmeden Nebati görevden alınabilir.” iddiasında bulundu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin