Geçtiğimiz günlerde testis kanseri konan Sebastian Haller, tedavinin ilk aşamasının olumlu geçtiğini açıkladı

Dortmund'un Ajax'tan kadrosuna kattığı, sağlık kontrolleri sırasında testis kanseri olduğunu öğrenen ve ardından tedaviye başlayan yıldız forvetten müjdeli haber geldi.

Google Haberlere Abone ol
Geçtiğimiz günlerde testis kanseri konan Sebastian Haller, tedavinin ilk aşamasının olumlu geçtiğini açıkladı

Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund’un forveti Sebastien Haller, antrenman sırasında yaşadığı yoğun ağrıdan sonra girdiği kontrollerde testis kanseri olduğunu öğrendi.

Dortmund, Haller hakkında açıklama yaparak, “Borussia Dortmund’un golcüsü Sebastien Haller, hastalığı nedeniyle İsviçre’nin Bad Ragaz kentindeki kamptan erken ayrılmak zorunda kaldı ve Dortmund’a geri döndü. Yoğun tıbbi muayeneler sırasında testislerde bir tümör keşfedildi. Önümüzdeki günlerde, uzman bir tıp merkezinde daha ileri tetkikler yapılacak” ifadeleri kullanıldı.

''SÜRECİN İLK ADIMI TAMAMLANDI''

Sebastien Haller, testis tümörü teşhisi konulduktan sonra tedavisinin ilk aşamasını tamamlandığı hayranlarına duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Haller, tedavi süreciyle ilgili olumlu haberler verdi.

Haller, "Herkese merhaba. Sürecin ilk adımının tamamlandığını size bildirmek istedim! Dortmund'a ve benimle ilgilenen sağlık ekibine teşekkür etmek istiyorum. Destekleri için ayrıca hastanenin tüm çalışanlarına da çok teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin