Geçmişte demiştim, yine söylüyorum. Bir kere satan yine satar, yine satar, yine satacaktır: İYİ Parti lideri Meral Akşener'e MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den ağır sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'deki grup toplantısında Millet İttifakı krizi hakkında açıklamalar yaptı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ittifaktan ayrılıp geri dönmesiyle ilgili yorum yapan Bahçeli isim vermeden, "Geçmişte demiştim, yine söylüyorum. Bir kere satan yine satar, yine satar, yine satacaktır" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Geçmişte demiştim, yine söylüyorum. Bir kere satan yine satar, yine satar, yine satacaktır: İYİ Parti lideri Meral Akşener'e MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den ağır sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı'nın 2 Mart toplantısı sonrası yaşanan krizle ilgili açıklamalarda bulunan Bahçeli, isim vermeden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i sert sözlerle eleştirdi.

"Bizim başkaları gibi milletle, demokrasiyle hiçbir sorunumuz olmamıştır, olmayacaktır. Bunlardan birisini diğerine tercih edilecek siyaset sakattır, kusurludur. Millet ne diyorsa fikrimiz odur" ifadelerini kullanan Bahçeli, "Başkaları dedikodu çarkına kapılacak, biz dağları aşacağız. Başkaları polemik batağında debelenecek biz huzur, barış ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız" diye konuştu.

MİLLET İTTİFAKI'NDAKİ KRİZ

Bahçeli şu ifadeleri kullandı: "Bir yıldır Cumhurbaşkanını açıklamayıp, bir günde toz duman olanlar ilkesizliğin canlı timsalidir. Bir yıl boyunca eğri bacaklı masayı kumar masası, küçük hesaplar masası, noter masası diyerek önce devirip, sonra tekrar oturanlar ilkesizliğin numuneleridir.

Kazanamaz dediği Cumhurbaşkanı adayının yanında hizalanmak ilkesizliğin daniskası değil de nedir? Masayı devirene sandalye sunmak çürümüş siyasetsizlik önerisi değil midir? Makam ve mevki pazarlıklarıyla masaya geri oturan İP başkanı söylediği sözlerin altından nasıl kalkacak? Türk siyaseti bu tip bir ilkesizliği ne görmüş ne muhatap olmuştur. Bir kere satan yine satar, yine satacaktır.

Siyasetin muhalefetin cenahında yaşanan tabloya bakınca ülkemiz adına üzülmekten kendimizi alamıyoruz. Masada oturmayı daha beceremeyenler 85 milyon Türk vatandaşına hizmet etmesi, ilkeli ve dürüst siyaset göstermesi beyhude bir beklentidir."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin