Geçen hafta işlenen kadın cinayetinin detayları belli oldu. Necmiye Vural'ın çocuklarını korumak için kendini feda ettiği ortaya çıktı

İzmir'de geçen hafta öldürülen Necmiye Vural'ın kızı Selin Elalmış annesinin kendini çocuklarının hayatını kurtarmak için feda ettiğini söyledi. Elalmış, "Katil silahını çıkarınca hem kardeşlerim hem de annem çocuk odasına sığınmış. Annem kendini feda etti.” dedi

Google Haberlere Abone ol
Geçen hafta işlenen kadın cinayetinin detayları belli oldu. Necmiye Vural'ın çocuklarını korumak için kendini feda ettiği ortaya çıktı

Olay, 7 Ocak günü saat 12.30 sıralarında Limontepe Mahallesi 9594 Sokak'ta meydana geldi. 3 çocuk annesi Necmiye Vural, 4 ay önce tanıştığı Mehmet Atabay'dan evli olduğu gerekçesiyle ayrılmak istedi.

Bu duruma sinirlenen Atabay, Necmiye Vural’ın 2 çocuğuyla birlikte yaşadığı eve geldi. Atabay ile Vural arasında çıkan tartışmaya çocukları Mehmet İçen (20) ve Zeynep İçen (16) de dahil oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine Atabay yanında getirdiği tabancayla çocuklarının yanında Vural'ı boynundan ve karnından vurup, kaçtı.

Çocuklarının ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri Necmiye Vural’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Mehmet Atabay, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'ANNEM SÜREKLİ KORKULARLA YAŞAMIŞ'

Necmiye Vural’ın 3 çocuğundan en büyüğü Selin Elalmış, gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı. Elalmış, Atabay'ın 4 ay önce annesiyle internetten tanıştığını ve birkaç kez görüştüklerini belirterek, "Annem resmi nikahlı olduğunu öğrenince ayrılmak istemiş. Ama adam annemi ölümle tehdit edip, 'Beni bırakamazsın' demiş. Annem onun nasıl bir karaktere sahip olduğunu anladığı için oturduğu evin yerini hiç göstermemiş, gizlemeye çalışmış ama o annemi takip edip, nerede oturduğunu öğrenmiş. Mehmet Atabay, kardeşim Zeynep'i bu olaydan önce parkta sıkıştırıp, 'Annene söyle benimle yollarını ayıramaz. Eğer ayrılmayı düşünürse, kefenini hazırlasın; onu öldüreceğim' demiş." ifadelerini kullandı.

SALDIRININ DETAYLARI

Elalmış saldının detaylarını da anlattı: Silahın tetiğine basmış ama tutukluk yapınca hepsi birlikte çocuk odasına kaçıp, kapıyı kapatmışlar. Hatta kardeşim yere uzanarak kapıya ayaklarını dayamış ama annem çocuklarına bir şey olur, herkesi öldürür korkusuyla kapıyı açmış. Kapıda annemi gören Atabay, silahı ateşlemiş, yere yığıldıktan sonra da kaçmış. Annem kendini feda etti. O, kardeşlerimin gözü önünde annemi öldürdü" dedi.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin