Gece yarısı katliam gibi kazalar: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Yozgat'ta meydana gelen feci kazada 3 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında da üç araç birbirine girdi. Kaza sonucu bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Gece yarısı katliam gibi kazalar: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Yozgat istikametinden Kayseri istikametine seyir halindeki M.G. yönetimindeki 40 T 5075 plakalı Toyota marka ticari taksi, aynı şeritte seyir halindeki N.K. idaresindeki 06 BMP 501 plakalı Hyundai marka otomobile çarptı.

OTOMOBİL İLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI

Çapmanın etkisiyle karşı şeride geçen otomobil, bu kez de U.E. yönetimindeki 66 AE 212 plakalı Volkswagen marka minibüsle çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile ticari takside bulunan 3, otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılar Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Yozgat Şehit Hastanesine kaldırıldı. Kazada 06 BMP 501 plakalı otomobil sürücüsü N.K. ile otomobil içerisinde bulunan 2 kişi yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

BALIKESİR'DE KAZA

Erdi Ü. (33) idaresindeki 10 ABV 788 plakalı otomobil, Bandırma-Bursa kara yolunun Akçaova Mahallesi mevkisinde kontrolden çıkarak refüjü aştı ve karşı yönden gelen Hüseyin K. (45) yönetimindeki 17 YN 400 plakalı kamyonla çarpıştı.

Gece yarısı katliam gibi kazalar: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Daha sonra aynı yönde seyreden Muhsin K. yönetimindeki plakası henüz belirlenemeyen yolcu otobüsü de Erdi Ü'nün aracından yola düşen motor bloğuna çarptı.

Üç aracın karıştığı kazada, Erdi Ü'nün aracındaki kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Erdi Ü. ile kamyon sürücüsü Hüseyin K. yaralandı.

Sağlık ekiplerince Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Erdi Ü'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin