Gayrimenkul haberciliğinde kadın hareketi

Kadın girişimciliği gayrimenkul haberciliğinde de kendini gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Gayrimenkul haberciliğinde kadın hareketi

Son yıllarda her alanda kendini gösteren kadın girişimciliği gayrimenkul haberciliğinde de kendini gösterdi. Sektöre farklı bir bakış açısı getirme düşüncesiyle yayın hayatına başlayan www.kadincaemlak.com kadınların emlak ve gayrimenkul haberciliğinde sesi olmayı hedefliyor.



Kadınları emlak ve gayrimenkul sektöründe daha aktif hale getirmek amacıyla hayata geçirilen www.kadincaemlak.com, sektörü farklı bir bakış açısıyla ele alarak yatırımcı, danışman ya da sektöre ilgi gösteren herkese ulaşmayı hedefliyor. Web sitesinden emlak dünyasının öne çıkan projeleri ve gayrimenkul fırsatları hakkında bilgi edinmenin yanında, yapım aşamasında veya tamamlanmış olan gayrimenkuller ‘Projeler’ başlığı altında erişilebiliyor. 



www.kadincaemlak.com, web sitesinde ilklere yer veriyor. ‘Emlak Sözlüğü’ başlığı altında sunulan yenilik A’dan Z’ye gayrimenkul piyasasındaki her türlü kelimelin anlamını kullanıcıya sunuyor. Sözlüğün yardımıyla site ziyaretçileri bilmedikleri terminoloji hakkında bilgi edinebiliyor.



Gayrimenkul sektörünü her bakış açısıyla irdeleyen www.kadincaemlak.com yazar kadrosuyla dikkat çekiyor. www.kadincaemlak.com sitesi fikrinin yaratıcısı Zeynep Fıratoğlu sitenin ağırlıklı olarak kadın bakış açısıyla dizayn edileceğini bunun yanında güçlü yazar kadrosu ve farklı konularıyla da sektöre yeni bir soluk getireceğinin altını çizerek şöyle konuştu: “Site çok farklı bilgileri bir arada sunacak ve kullanıcıya yepyeni bir deneyim yaşatacak. ‘Gayrimenkul Hukuku’ başlığı altında hukuk dünyasının önde gelen isimlerinden Avukat Murat Aksu yorumlarını sitede paylaşırken, para piyasalarındaki tecrübelerini ‘Finans’ yazılarıyla Özlem Hurmacı aktaracak. Emlak hayatının vazgeçilmez parçası ‘Dekorasyon’ konusunda Yüksek Mimar Emel Balcı okuyucularla buluşurken ‘Yapı & İnşaat Malzemeleri’ başlığı altında Mehmet Yemeniciler ziyaretçileri karşılayacak. Merve Yemeniciler ‘Pratik Gayrimenkul Notları’yla emlak kiralayacak ya da satın alacaklarla altın değerinde bilgiler önemli detayları paylaşacak. ‘Gayrimenkul Fırsatları’ başlığında emlak danışmanı Mehmet Emrah Erdem okuyuculara kaçırılmaması gereken fırsatları kendi penceresinden aktaracak.  Fotoğraf sanatçısı Merve Hasman ‘Lifestyle’ yazılarıyla hayata dair notlar paylaşırken,  Burcu Durmuşoğlu ise spor dünyasının ‘Kadınca’ nabzını tutacak. Kadınların olmazsa olmazı moda ve astroloji de bu adreste alanında uzman yazarlarımızla kendine geniş yer bulacak. Editör Tuba Atılgan modanın son trendleri hakkında okuyuculara ipuçları verirken, ünlü astrolog Çelebi Mehmet burçlar dünyasında ışık tutacak.” 



Kadınca Emlak e-dergi yakında okuyucular ile buluşacak



www.kadincaemlak.com bünyesinde bir de e-dergi bulunduracak. Zeynep Fıratoğlu ülkenin önde gelen kadınlarıyla özel röportajların yapılacağı dergide ünlü isimlerin evlerinin kapılarını www.kadincaemlak.com okuyucularına açacağını söyledi. Hazırlık aşamasında olan e-dergi için Fıratoğlu “İlk sayısından itibaren dikkatleri üzerine çeken bir dergi olması için çabalarımız sürüyor. Özel isimleri adresimizde konuk etmek, ziyaretçilere keyifle okuyacakları sayılar hazırlamak istiyoruz” dedi.



Kadınlar için TOG ile işbirliği



www.kadincaemlak.com kadınların her platformda yer alması, her anlamda destek görmesi için girişimlerde de bulunuyor. Bu amaçla Türkiye Toplum Gönüllüleri Vakfı’yla (TOG) işbirliği içine girmeye hazırlanılıyor. Web sitesinde reklam gelirlerinden elde edilen miktarın yüzde 5’i TOG Genç Kadın Fonu’na aktarılacak. Görüşmelerin devam ettiği projenin uzun soluklu olmasını isteyen www.kadincaemlak.com girişimcileri, sadece İnternet portalında değil ellerinden gelen her şekilde kadınların yanında olmak istiyor.



www.kadincaemlak.com'da ziyaretçilerin çeşitli başlıklar altında sohbet edebileceği forum, emlak piyasasının yanı sıra kadınların güncel sorunları hakkında da görüş alışverişinde bulunacağı bir bölüm olacak. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin