Gaye Su Akyol 8 şarkıdan oluşan 2 EP ile dinleyicileriyle buluşuyor 

Elektro Sayfiye Havası ve Feza Musiki Cemiyeti isimli iki EP'den oluşan seride üç klasik Türk Müziği eseri, bir türkü ve canlı çalınıp kaydedilen dört Anadolu Ejderi albüm eseri yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Gaye Su Akyol 8 şarkıdan oluşan 2 EP ile dinleyicileriyle buluşuyor 

Gaye Su Akyol, yıllardır hayalini kurduğu seriyi dinleyicileri ile paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Elektro Sayfiye Havası ve Feza Musiki Cemiyeti isimli iki EP'den oluşan seride üç klasik Türk Müziği eseri, bir türkü ve canlı çalınıp kaydedilen dört Anadolu Ejderi albüm eseri yer alıyor.

Gaye Su Akyol 8 şarkıdan oluşan 2 EP ile dinleyicileriyle buluşuyor 

Ben Gamlı Hazan, Avuçlarımda Hala Sıcaklığın Var, Saymadım Kaç Yıl Oldu ve Beyaz Giyme Toz Olur'un bulunduğu seriye Ahmet Ayzit uduyla eşlik ediyor. Elektro Sayfiye Havası ismindeki seri ise GSA’nın son albümü Anadolu Ejderi’nden dört şarkının canlı kayıtlarını içeriyor.

Gaye Su Akyol 8 şarkıdan oluşan 2 EP ile dinleyicileriyle buluşuyor  - Resim : 2

Elektro gitar, akustik gitar ve beatler eşliğinde çalınan Vurgunum Ama Acelesi Yok, Bu Izdırabın Panzehiri, Kör Bıçakların Ucunda ve Anadolu Ejderi'nin yer aldığı EP aynı zamanda canlı video performanslarına da sahip. Eserlerde GSA'ya elektro gitar ve beat’lerde Ali Güçlü Şimşek, akustik gitarda Görkem Karabudak eşlik ediyor. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin