Galler karşısında iki değişiklik. Vincenzo Montella'nın ilk 11'i belli oldu

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda son maçında Galler ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da Vincenzo Montella kritik maçın kadrosunu belirledi.

Google Haberlere Abone ol
Galler karşısında iki değişiklik. Vincenzo Montella'nın ilk 11'i belli oldu
Anadolu Ajansı

EURO 2024'e katılmayı garantilen A Milli Futbol Takımımız, elemelerdeki son maçında Galler ile bugün 22:45'te karşı karşıya gelecek.

Grup liderliği için sahaya çıkacak olan A Milli Futbol Takımımızda teknik direktör Vincenzo Montella'nın sahaya süreceği ilk 11'de belli oldu. Almanya ile oynanan hazırlık maçında kalede Altay Bayındır ve orta sahada Emre Akbaba'ya görev veren Vincenzo Montella'nın Galler karşısında kalede Uğurcan Çakır'ı, sakatlanan Emre Akbaba yerine ise orta sahada Abdülkadir Ömür'ü kullanması bekleniyor.

İşte Ay-Yıldızlıların, Galler karşısındaki muhtemel 11'i: Uğurcan, Zeki, Ozan, Abdülkerim, Ferdi, İsmail, Kaan, Abdülkadir, İrfan Can, Kenan, Yusuf

GALLER'LE 9. RANDEVU

A Milli Futbol Takımı, deplasmanda karşılaşacağı Galler'e 9. kez rakip olacak. Milliler, tamamı resmi olan bu maçlarda 3 galibiyet, 4 yenilgi ve 1 beraberlik yaşadı. 9 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde ise 12 gol gördü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin