Galatasaray'ın Avusturya kampında Patrick Van Aanholt ve Kerem Aktürkoğlu arasında kavga çıktı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da iki yıldız isim antrenmanda birbirine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın Avusturya kampında Patrick Van Aanholt ve Kerem Aktürkoğlu arasında kavga çıktı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da şok bir gelişme yaşandı.

Graz'da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, sabah 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Bir pozisyonda Kerem Aktürkoğlu'nun ayağındaki topu almaya çalışan Van Aanholt sert bir hamle yaptı ve bu pozisyon sonrasında iki oyuncu birbirine girdi.

Daha sonra sinirlerine hakem olamayan Kerem Aktürkoğlu, Van Aanholt'a tokat atmaya çalıştı. İki futbolcu arasında kavga çıktı. Diğer futbolcular araya girerek kavgayı ayırdı.

Çıkan haberler sonrasında Kerem Aktürkoğlu, Instagram hesabından bir paylaşım gerçekleştirdi. Yıldız isim yaptığı açıklamada, ''Bu sabah antrenmanda bir ikili mücadele sonrasında takım arkadaşımla futbolun doğası gereği yaşadığım tartışma, bağlamından koparılarak ''fiziki şiddet içeren bir kavga'' olarak lanse edilmiş. Biz aynı hedef için ter döken, Galatasaray'ın başarısı için tüm benliğimizi ortaya koyan takım arkadaşlarıyız. Daha iyi başarmak için sınırlamızı zorladığımız çalışma ortamımızda bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir. Bu olay haberleştirilirken bunun unutulmaması gerekir. Kamuoyuna saygılarımla'' ifadelerini kullandı.

 İşte o görüntüler:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin