''Galatasaray'dan başka takımda oynamam'' demişti, Fenerbahçe için imzaya geliyor

Wilfried Zaha'yı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırarak taraftarını üzen Fenerbahçe hücum hattı için Milot Rashica'yı gündemine aldı.

Google Haberlere Abone ol
''Galatasaray'dan başka takımda oynamam'' demişti, Fenerbahçe için imzaya geliyor

Wilfried Zaha için aylarca uğraş veren ancak Fildişi Sahilli yıldızı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe yeni transferler için hemen kollarını sıvadı.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve liglerin bitişiyle Norwich City'e geri dönen Milot Rashica'nın yolu yeniden Trendyol Süper Lig'e düşebilir.

Zaha transferinde yaşanan hayal kırıklığını taraftarlarına hemen unutturmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray formasıyla başarılı bir sezon geçiren Milot Rashica için Norwich City ile temasa geçti.

NORWICH CITY'NIN BEKLENTİSİ 10 MİLYON EURO

Transfer için yapılan ilk görüşmede Norwich City'nin Fenerbahçe'den 10 milyon Euro istediği ancak sarı-lacivertlilerin bu sayıyı aşağı çekmek istediği belirtildi. Kariyerini Norwich City'de sürdürmek istemeyen Milot Rashica tarafların anlaşması halinde bu kez Fenerbahçe formasıyla ülkemizde boy gösterecek.

''TÜRKİYE'DE SADECE GALATASARAY'DA OYNAYACAĞIM'' DEMİŞTİ

Milot Rashica, geçtiğimiz günlerde Kosova basınına verdiği röportajda Galatasaray'da çok mutlu günler geçirdiğini belirterek, ''Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayacağım'' ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin