Galatasaray'a 20 milyon Euro'luk yıldız! Sezon sonu imzalar atılıyor

Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor deplasmanından puansız dönen ve 14 maçlık galibiyet serisi sona eren Galatasaray'da sezon sonu için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'a 20 milyon Euro'luk yıldız! Sezon sonu imzalar atılıyor

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da bir dönem Manchester City'de forma giyen Angelino ismi gündeme geldi.

Ligi zirvede tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmek isteyen ve bu yolda önemli yıldızları kadrosuna katan Galatasaray, Konyaspor deplasmanından puansız dönerek büyük bir şok yaşadı.

Maçın ardından konuşan Okan Buruk, ''Konyaspor, bize hazırlanarak bu maça çıktı. Buraya 14 galibiyetle gelen bir takım olarak, tekrar kazanmak için sahaya çıktık. Maça iyi başlamasak da maçın devamında attığımız gol önemliydi. Rakibimize ilk yarıda net pozisyonlar vermedik. İkinci yarıya aslında kötü başlamadık. Yediğimiz gol oyunun dengelerini değiştirdi. Rakibimizi biraz daha oyun içine soktu'' dedi.

Galatasaray'a 20 milyon Euro'luk yıldız! Sezon sonu imzalar atılıyor

PLAY-OFF İDDİALARI HAKKINDA KONUŞTU

Okan Buruk, 14 haftalık galibiyetin temel taşlarından birinin taraftarları olduğunu vurgulayarak, "Kaybedince daha çok kenetlenmeye ihtiyaç var. Her maçın ayrı zorluğu olan bir lig oynuyoruz. Lig ilerledikçe daha da zorlaşıyor. Bu akşam itibariyle taraftarımızı üzdüğümüzü düşünüyoruz. Bunun telafisi de milli maç arasından sonraki ilk iç saha maçı. Kendi sahamızda iki maçımız var. Bu maçları kazanarak taraftarımızla olan kutlamalarımıza devam etmek istiyoruz. Play-off'la ilgili yorum yapmak zor. Onun kararını verecek olan federasyon. Ligin artık son 9-10 haftasında böyle bir şey olmayacağını herkes biliyor'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a 20 milyon Euro'luk yıldız! Sezon sonu imzalar atılıyor - Resim : 2

GÜNDEME ANGELINO GELDİ

Kadroyu sürekli güçlendirme çabası içinde olan Galatasaray'da gündeme bomba bir isim geldi. Galatasaray kurmayları; daha önce kariyerinde PSV ve Manchester City gibi takımların formasını terleten, şu an ise Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'de forma giyen Angelino için nabız yoklamaya başladı.

ASİSTLERİYLE ÖN PLANA ÇIKIYOR

Hoffenheim formasıyla bu sezon 25 maça çıkan Angelino 1 kez gol sevinci yaşadı, 8 kez ise asist yaptı. Angelino'nun güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin