Galatasaray rotasını Fransa'ya çevirdi. Dünya Kupası finalinde forma giyen isimle görüşmeler sıklaştırıldı

Galatasaray'da gündemde olan tek konu şu an için orta saha transferi. Her gün farklı bir yıldız isimle görüşen Galatasaray son olarak Monaco'da forma giyen ve Fransa ile Dünya Kupası'nda boy gösteren Youssouf Fofana'yı listesine aldı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray rotasını Fransa'ya çevirdi. Dünya Kupası finalinde forma giyen isimle görüşmeler sıklaştırıldı

Transfer döneminde yıldız isimlerle sürekli temas halinde olan Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala orta saha transferini bitirmek istiyor.

Lucas Torreira'nın yanına yüksek profilli bir ismi kadroya dahil etmeye çalışan Galatasaray'da gündeme son olarak Monaco forması giyen 24 yaşındaki Youssouf Fofana geldi. Piyasa değeri 25 milyon Euro olan Youssouf Fofana için Monaco'nun nabzını yoklayan Galatasaray'ın Fransız ekibiyle ilerleyen günlerde pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Monaco'nun vazgeçilemeyen isimlerden birisi olan Youssouf Fofana, 36 maçta forma şansı bulurken 2 gol ve 2 asistle mücadele etmişti. Youssouf Fofana aynı zamanda Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda da Fransa'nın kadrosunda yer almıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin