Galatasaray, Milot Rashica'nın intikamını aldı. Beşiktaş'ın aylardır yolunu gözlediği isim artık Galatasaray'da

Milot Rashica'yı Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, siyah-beyazlı kulübün en büyük transfer hayali Anderson Talisca ile yeniden temasa geçti. Galatasaray, Talisca transferi için Al-Nassr ile masaya oturacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Milot Rashica'nın intikamını aldı. Beşiktaş'ın aylardır yolunu gözlediği isim artık Galatasaray'da

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen ve gösterdiği performansla sarı-kırmızılı ekibin kalıcı olarak kadrosuna katmak istediği Milot Rashica büyük bir sürprize imza atarak tercihini Beşiktaş'tan yana kullanmıştı.

Bu yaz dönemi transferinde akılda kalan transfer çalımlarından birisi olan Milot Rashica'nın ardından Galatasaray, Beşiktaş'ın aylardır gündeminde olan Anderson Talisca transferi için yeniden kolları sıvadı.

Al-Nassr'da kadro dışı bırakılan ve futbol hayatına kesinlikle Avrupa'da devam etmek isteyen Talisca için Al-Nassr ile masaya oturacak olan Galatasaray, Brezilyalı yıldızın transferi için sponsorluklarını devreye sokacak.

METİN ÖZTÜRK, TALISCA HAKKINDA KONUŞTU

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk gündeme bomba gibi düşen Talisca iddialarıyla ilgili üstü kapalı bir cevap verdi. Öztürk, ''Bunu Erden Bey'e sormanız gerekiyor. Sorumlu yönetim kurulu üyemiz o. Şık olanı o olur'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin