Galatasaray kariyeri artık sona erdi. Hiç beklenmeyen ayrılık herkesi şaşırttı

Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech transferlerinin ardından yedek kulübesinde oturması beklenen Dries Mertens hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İlerleyen yaşı ve aldığı yüksek maaş nedeniyle Galatasaray, Dries Mertens ile yollarını ayırma kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray kariyeri artık sona erdi. Hiç beklenmeyen ayrılık herkesi şaşırttı

Kadrosuna birçok dünya yıldızını katan Galatasaray'da takımın önemli isimlerinden Dries Mertens ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

2022 yılında Napoli'den bedelsiz olarak Galatasaray'a katılan ve önemli maçlarda attığı gollerle dikkat çeken deneyimli isim Dries Mertens artık Galatasaray'daki son günlerini yaşıyor.

Zaha ve Ziyech transferlerinin ardından yedek kulübesine hapsolması beklenen Dries Mertens ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray bu hamleyle de ekonomik olarak elini güçlendirmek istiyor. Özellikle Suudi Arabistan takımlarının radarında olan Dries Mertens'in yıllık 4 milyon Euro maliyetinde de kurtulmak isteyen Galatasaray, Dries Mertens'e gelen tüm teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Galatasaray ile 40 maça çıkan Dries Mertens 9 gol ve 5 asistlik performans sergilerken, kariyerindeki ilk şampiyonluğunu da geçen sene elde etmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin