Galatasaray, Gent forması giyen Andreas Hanche Olsen ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Gent forması giyen Andreas Hanche Olsen ile anlaştı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar stoper rotasyonuna takviye yapmak için düğmeye bastı.

Sarı-kırmızılı idareciler, Okan Buruk'un raporunun ardından gündeme gelen 24 yaşındaki oyuncuyla anlaşma noktasına geldi. Savunmada yaşanan sıkıntılar nedeniyle stoper transferi için çalışmalara hız veren Galatasaray kurmaylarının mutlu sona çok yakın olduğu aktarıldı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; sarı-kırmızılılar, yaklaşık 15 gündür gündemde yer alan Andreas Hanche Olsen'in transferini büyük oranda bitirme noktasına geldi. Galatasaray'ın bu transfer için Gent'e ödeyeceği bonservis bedeli de netlik kazandı.

BONSERVİS BEDELİ VE YILLIK ALACAĞI ÜCRET

Sarı-kırmızılı kurmayların Gent'i 3 milyon Euro'luk bonservis bedeli karşılığında ikna ettiği belirtildi. 24 yaşındaki stoperin Galatasaray'dan alacağı yıllık garanti ücret de belli oldu. Sarı-kırmızılıların Norveçli oyuncuya yıllık 700 bin Euro ödeyeceği belirtildi. Süper Lig devinin Andreas Hanche Olsen ile 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştığı aktarıldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin