Galatasaray, Fenerbahçe'ye yine transfer çalımı attı! Bir yıldız daha Galatasaray yolunda

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Milot Rashica için Fenerbahçe devre girmiş ve transferde büyük yol kat etmişti. Galatasaray, Norwich City ve Milot Rashica ile yeniden masaya oturma kararı alıp Kosovalı oyuncunun fikrini değiştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Fenerbahçe'ye yine transfer çalımı attı! Bir yıldız daha Galatasaray yolunda

Yaz transfer döneminde birçok isim için karşı karşıya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez Milot Rashica transferi için uğraş veriyor.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performansla Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Milot Rashica, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Norwich City'e dönmüştü.

Fenerbahçe, Milot Rashica için Norwich City'nin kapısını çalmış ve 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli önermişti. Norwich City, Milot Rashica için 10 milyon Euro talep ederken sarı-lacivertliler bonservis+bonus teklifiyle transferde önemli bir yol kat etmişti ancak Galatasaray eski oyuncusu için yeniden devreye girdi.

''Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayacağım'' açıklamasını yapan Rashica, Norwich City yöneticilerine Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmeleri halinde seve seve transfer olacağını söyledi.

Milot Rashica, Galatasaray formasıyla çıktığı 30 maçta 6 gol ve 7 asistlik performans sergilemişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin