Galatasaray, Fenerbahçe'nin istediği yıldızı elinden aldı. Transfer görüşmelerinde mutlu son

İsmi uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Salih Özcan için Galatasaray devreye girdi. Orta saha transferi için Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan ile görüşmelere başlayan Galatasaray, Fenerbahçe'nin istediği milli isimle prensip anlaşmasına vardı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Fenerbahçe'nin istediği yıldızı elinden aldı. Transfer görüşmelerinde mutlu son

Ligi domine eden iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray, Borussia Dortmund forması giyen milli yıldız Salih Özcan transferinde karşı karşıya geldi.

Orta saha bölgesine Fred'in yanına kaliteli bir isim ekleme uğraşında olan Fenerbahçe, Salih Özcan için girişimlerini sürdürürken Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi ve milli isimle transfer görüşmelerine başladı.

Yaz transfer döneminde de Salih Özcan için transfer teklifi yapan Galatasaray, Borussia Dortmund forması giyen isim için yaptığı teklifi yükseltti. İki taraf arasında geçtiğimiz hafta görüşme yapılırken, Salih Özcan'ın sarı-kırmızılı ekibe evet dediği ve prensipte anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund'a 5 milyon Euro'ya transfer olan Salih Özcan bu sezon 11 maçta görev aldı.

TEKLİFİ DOĞRULAMIŞTI

İsminin daha önceki transfer dönemlerinde de Galatasaray ile anılmasının üzerine Salih Özcan, ''Galatasaray'dan teklif geldi. Menajerim beni arayarak teklifi iletti. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama ben tamamen yeni sezona odaklanmış durumdayım ve buradaki sözleşmemin bitmesine daha üç yıl var. Geleceğin ne getireceğini göreceğiz ama dediğim gibi şu anda burada mutluyum ve şu anda odak noktam Borussia Dortmund" ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin