Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Mauro Icardi hakkında çıkan haberlere son noktayı koydu: Icardi cumartesi günü takıma katılacak

Erden Timur gündeme dair konuştu. Timur, takımın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin cumartesi günü takıma katılacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Mauro Icardi hakkında çıkan haberlere son noktayı koydu: Icardi cumartesi günü takıma katılacak

Galatasaray yöneticisi Erden Timur, sohbet toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Timur, gündeme dair sorulara çarpıcı cevaplar vererek Icardi'nin İstanbul'a dönüş tarihini de açıkladı.

Icardi hakkında konuşan Erden Timur, "Icardi cumartesi günü gelecek. Icardi ile ilgili ne olsa polemik oluyor. Bunun böyle olmasını da bekliyorduk ama aynı anda Sergio da sakatlandı ve ülkesine gitti. Sakatlanan oyuncuya, takım Antalya’dayken İstanbul’da tek başına dur denmez" dedi.

Oyuncularına teklifler geldiğini söyleyen Erden Timur, "Oyuncularımıza gelen teklifler var, birçok teklif var. Oyuncular atmosferden çok mutlu. Dünyada çok büyük oyuncular var ama kariyerinde kupa yok. Bizim kadromuzdan da bahsetmiyorum sadece. Dünyada da çok büyük oyuncular var, hayatında kupa kazanmamış" şeklinde konuştu.

Takımın genç oyunucus Yusuf Demir'in kendini Türk gibi hissettiğini söyleyen Erden Timur, "Yusuf Demir ile ilgili bir konumuz yok. Zaten oyuncuyu alırken mevcut şartların farkındaydık. Bu doğrultuda transferi gerçekleştirdik ama bir başvurumuz oldu. Çünkü oyuncu kendini Türk gibi hissediyor ve Türk statüsünde oynamak istiyor. Oyuncunun isteği üzerine bir başvuru yaptık" sözlerini sarf etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin