Arjantin basınından Mauro Icardi hakkında bomba iddia: Mauro Icardi sakatlığını bahane ederek Wanda Nara'nın yanına gitti

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımla birlikte olamayan Mauro Icardi hakkında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.

Google Haberlere Abone ol
Arjantin basınından Mauro Icardi hakkında bomba iddia: Mauro Icardi sakatlığını bahane ederek Wanda Nara'nın yanına gitti

Forma şansı bulmasıyla birlikte performansını giderek arttıran Mauro Icardi, sarı-kırmızılı ekibin antremanında topuğundan sakatlanmış ve tedavisi için ülkesi Arjantin'e gitmişti.

Merkezi Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bulunan El Trece TV'de Mauro Icardi ile ilgili skandal bir iddia ortaya atıldı. Kanalda yayınlanan Socios del espectaculo programında sunucu Adrian Pallares, Arjantinli yıldız ile ilgili olarak, "Icardi, Türkiye'de ne dedi?" sözleriyle konuşmaya başladı.

Pallares, Icardi'nin Galatasaray'a sakatlığı olduğunu ve tedavi için ülkesi Arjantin'e gitmek istediğini söylediğini ifade ettikten sonra, programda yer alan bir diğer isim, Gazeteci Rodrigo Lussich, "Türk kaynaklarına göre Mauro Icardi bir sakatlık yaşadı ve tedavi olmak için Arjantin'e geldi. Bu Wanda Nara'nın yanına gelmek için icat edildi. Kulübü de bu sakatlıktan büyük ölçüde şüphe duyuyor" diye konuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin