Galatasaray 1-1 Kayserispor MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı ve galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray 1-1 Kayserispor MAÇ ÖZETİ İZLE

Galatasaray, Kasım ayından bu yana ligde son 14 maçta sadece 1 kez kazandı. Domenec Torrent, lig tarihinde Galatasaray’ın başında çıktığı ilk 5 maçı kazanamayan ilk teknik direktör oldu.

Ev sahibi ekibin golünü 84'üncü dakikada Mohamed, Kayserispor'un golünü ise 69'uncu dakikada Cardoso kaydetti. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 29'a, Kayserispor ise 35'e yükseltti.

Galatasaray'ın Yukatel Kayserispor'u konuk ettiği karşılaşmada sarı-kırmızılı taraftarlar, maç boyunca Galatasaray yönetimi aleyhine yoğun tezahüratlarda bulundu.

Gomis ve Omar geri döndü

Galatasaray'da ikinci dönemine başlayan, ilk döneminde son olarak Göztepe maçında forma giyen Bafetimbi Gomis, 1273 gün sonra tekrar sarı-kırmızılı forma ile sahaya çıktı. Teknik direktör Domenec Torrent tarafından ilk 11'de şans verilen 36 yaşındaki oyuncuya, karşılaşma öncesi ısınma sırasında taraftarlar büyük ilgi göstererek tezahüratlarda bulundu.

Sarı-kırmızılılarda, 31 Aralık 2020 tarihinde geçirdiği talihsiz olay sonrası gözünden yaralanan Omar Elabdellaoui, 413 gün sonra Kayserispor maçının kadrosunda kendisine yer buldu. Son olarak 26 Aralık 2020'de Trabzonspor maçında görev alan ve uzun bir aradan sonra kadroda yer alan Norveçli oyuncuya taraftarlar da tezahüratlarda bulunarak destek verdi.

İlk 11'ler

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Kerem, Feghouli, Babel, Gomis

Kayserispor: Bilal, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Attamah, İbrahim, Razan Civelek, Cardoso, Bertolacci, Mustafa

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin