Gain, 30 Aralık’ta yayın hayatına başlıyor! Platformda hangi ünlü isimler var?

Türkiye'nin yeni nesil video içerik platformu Gain, 30 Aralık'ta yayın hayatına başlayacak. Platformun ilk dizisi, Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın başrollerini paylaştığı '10 Bin Adım' olacak.

Google Haberlere Abone ol
Gain, 30 Aralık’ta yayın hayatına başlıyor! Platformda hangi ünlü isimler var?

Bir süre önce Türkiye’de yayın yapan dijital platformlara katılacağı duyurulan yeni dijital içerik platformu Gain, 30 Aralık Çarşamba günü yayına başlıyor. Dikey formatta kısa içerikler yayınlayacak dijital platform, yalnızca mobil uygulamasıyla yayın yapacak.

İçerik platformu birçok ismi bir araya getirmeyi amaçlıyor. Çeşitli alanlarda pek çok farklı yayının yapılacağı platformda yer alacak isimler arasında Ahmet Mümtaz Taylan, Can Bonomo, Engin Günaydın, Devin Özgür Çınar, Gaye Su Akyol, İlber Ortaylı ve Vedat Milor gibi isimler bulunuyor.

Yayın hayatına 30 Aralık’la başlayacak platformun ilk yayınlarından birisi Mücbir Sebepler’in yılbaşı programı olacak. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Instagram aracılığıyla yaptığı canlı yayınlarla pandemi döneminde bir sosyal medya fenomenine dönüşen yayın, yılbaşı gecesi Gain’e özel bir program gerçekleştirecek. Ünlü isimlerin de konuk olarak yer alacağı Mücbir Yılbaşı, 31 Aralık 2020 tarihinde saat 22:00’den itibaren Gain’de yayınlanacak.

Gain, dikey formatta dizi ve film denemelerine de yer verilen bir platform olma hedefi taşıyor. Oyuncu Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın başrollerini paylaştığı yeni dizi 10 Bin Adım da Ocak ayında Gain’de yayınlanacak. Gain platformunun ilk dizisi olma özelliğini taşıyan 10 Bin Adım, son yıllarda uzun ve sağlıklı bir yaşam için tüm dünyada referans olarak kabul edilen “günde 10 bin adım” önerisine uyarak birlikte yürümeye karar veren iki eski sevgili Ezgi ve Memet’in iki yeni yol arkadaşı olma hikâyesini anlatacak. Her bölümü yaklaşık on dakikadan oluşacak ve dikey formatta yayınlanacak diziyi Devin Özgür Çınar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Duygu Güzelmeriç oturuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin