Mücbir Yılbaşı Partisi sadece Gain'de!

Hatıralarımızı bugünle buluşturacak Mücbir Yılbaşı’nda Bartu ve Melikşah, sürpriz konuklarıyla birlikte yeni yıla girecek. Mücbir Yılbaşı, Mücbir Sebepler yayınları için de bir ilk olacak.

Google Haberlere Abone ol
Mücbir Yılbaşı Partisi sadece Gain'de!

Mart 2020’de başlayan ve sonrasında bolca sıra dışı anın yaşandığı, 100’den fazla yayında yüzbinlerce izleyicinin katıldığı bir Instagram yayınına dönüşen ‘Mücbir Sebepler’, kendine has üslubuyla Yılbaşı Özel Bölümü’ne imza atmaya hazırlanıyor. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın yapımcılığını üstlendiği Mücbir Yılbaşı, Mücbir Sebepler yayınları için de bir ilk olacak.

'2020’nin ne hayrını gördük ki?'

Mücbir Sebepler’in Mücbir Yılbaşı programı ilk kez sosyal medya hesabında değil, Türkiye’nin yeni nesil dijital platformu Gain’de takipçilerle ücretsiz olarak buluşacak. Programda, 2021 yılı yerine unutulmaz bir yıla geri sayım olacak. İkili 2021 yılına girmekten vazgeçerek, 1991 yılı için geri sayım yapacak.

Ünlü isimlerin de konuk olacağı ‘Mücbir Yılbaşı’, 31 Aralık Perşembe akşamı 22.00’den itibaren Gain’de!

Mücbir Yılbaşı Partisi sadece Gain'de!

Gain Hakkında

30 Aralık 2020 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacak olan Gain, yeni nesil çevrim içi dijital bir medya platformudur. Kullanım kolaylığı sağlayan dikey ve yatay formatta, kısa ve özgün içeriklerinin yanı sıra akıllı izleme teknolojisi sayesinde kişiye özel yayın akışı sunuyor. Gain, bağımsız ve yeni medya üreticilerini, farklı düşünceleri ve formatları, yeni kazanımları ve yetenekleri önemsiyor. Kullanıcısına hem eğlenceli hem de bilgi veren bir içerik izleme deneyimi sağlıyor. “Şimdi ne izlesem?” sorusuna izleyicisinin zevkleri, günlük aktiviteleri ve görmeyi sevdiği konular üzerinden oluşturduğu yayın akışıyla cevap veriyor. iOS ve Android için geliştirilen uygulama üzerinden tüm mobil aygıtlardan erişim sağlanabilen Gain, farklı format ve kategorilerde diziler, kısa filmler, belgeseller, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli yabancı zengin bir içerik listesine sahiptir. (www.gain.tv/mucbiryilbasi)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin