Futbol dünyası yasta. Kariyerinde birçok önemli takımın formasını giyen Modeste M'Bami 40 yaşında hayatını kaybetti

Kariyerinde Paris Saint-Germain, Marsilya, Sedan ve Le Havre formaları giyen Kamerun Milli Takım'ının eski futbolcusu Modeste M'Bami'den futbol dünyası için üzücü haber geldi.

Google Haberlere Abone ol
Futbol dünyası yasta. Kariyerinde birçok önemli takımın formasını giyen Modeste M'Bami 40 yaşında hayatını kaybetti

Modeste M'Bami, 40 yaşındayken geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Paris Saint-Germain konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

PSG'nin resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; "Paris Saint-Germain, eski oyuncumuz Modeste M'Bami'nin vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiştir. Kulübümüz, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyor" ifadeleri kullanıldı. M'Bami'nin PSG'den sonra formasını giydiği Marsilya'da bir mesaj yayınladı. Mesajda; "Marsilya, Modeste M'Bami'nin yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrendi. Dualarımız, eski sporcumuzun ailesi ve sevenleriyle birlikte" ifadelerine yer verildi.

LE HAVRE KULÜBÜ DE MESAJ YAYINLADI

Bir başka Fransız kulübü Le Havre ise, "Le Havre, Cumartesi akşamı eski oyuncusu Modeste M'Bami'nin henüz 40 yaşında yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrendi. Kulüp, ailesine ve sevenlerine en içten taziyelerini sunar" ifadelerini kullandı.

Etiketler kalp krizi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin