Fox TV'nin yeni dizisi yarın başlıyor. İşte, ilk bölüm detayları!

"Bir Aşk Hikayesi" yarın ilk bölümüyle ekranda olacak.

Google Haberlere Abone ol
Fox TV'nin yeni dizisi yarın başlıyor. İşte, ilk bölüm detayları!

Güney Kore dizisi “Özür Dilerim, Seni Seviyorum”un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması "Bir Aşk Hikayesi" yarın Fox TV'de izleyiciyle buluşacak.



Yönetmen Barış Yöş’ün yönettiği, Seçkin Özdemir, Damla Sönmez, Zuhal Olcay, Yamaç Telli ve Elçin Sangu gibi ünlü ve sevilen oyuncuların rol aldığı dizi MF Yapım (Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan)’ın ilk dizi projesi olarak ekrana gelecek. "Bir Aşk Hikayesi" Makbule Kosif, Zehra Güleray, Pınar Uysal ve Funda Çetin tarafından yazılıyor.

 

Birinci bölüm özeti:

 

Almanya… Stuttgard sokaklarında bir Türk genci Korkut Ali ( Seçkin Özdemir) yıllar önce onu terk eden annesine belgesel kameraların aracılığıyla konuşmaktadır. “Bekle Beni Anne, Seni bulacağım” Diğer yandan aşık olduğu sevgilisiyle evlilik hayalleri kurar. Ancak kaderinde bir kez daha terk edilmekten olduğundan habersizdir. Tıpkı klip çekimi için şehre gelen ünlü pop şarkıcısı Tolga (Yamaç Telli) ve onun asistanı Ceylan’ın (Damla Sönmez) ileride hayatının en önemli insanlar olacağından önemsiz olduğu gibi. Tolga’yı karşılıksız bir aşkla seven Ceylan, Almanya sokaklarında hayatını kurtaran Korkut Ali’yi İstanbul’da karşısında görünce her şey bir kez daha karışacak, üstelik Korkut Ali’nin yıllarca özlemle aradığı annesinin en büyük sırrına ortak olacaktır.  



Dizinin ilk bölümü 26 Mart Salı günü 19.30’da FOX TV ekranlarında olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin