FLAŞ! Bu yatırım aracı patlayacak İslam Memiş az önce açıkladı. Bitcoin'in yükseleceğini açıklamıştı şimdi de yükselişe geçecek yatırımı duyurdu. Ne dolar, ne euro, ne borsa...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kısa süre önce yazdığı bir yazıda kripto paralar ile ilgili bir değerlendirme yapmış ve yükseliş beklediğini duyurmuştu. Memiş, şimdi bir enstrümanın daha yükselişe geçeceğini açıkladı ve tarih verdi.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Bu yatırım aracı patlayacak İslam Memiş az önce açıkladı. Bitcoin'in yükseleceğini açıklamıştı şimdi de yükselişe geçecek yatırımı duyurdu. Ne dolar, ne euro, ne borsa...

İslam Memiş'in tv100.com'daki "Gözler bu hafta TCMB'de" başlıklı yazısında piyasaları değerlendirmiş Borsa İstanbul ve dolar için şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu hafta yurt içi piyasalarda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB), yurt dışında Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararlarını takip edeceğiz.

Diğer yandan Hamas-İsrail savaşı dünyanın gündeminde olmaya devam edecek. TCMB ve ECB’den faiz artırımları bekleniyor. Bu hafta volatilite oldukça yüksek olacak. Bu hafta yatırımcı hangi bant aralıklarını takip etmeli? Borsa'da 7 bin 510 puandan haftayı tamamlamıştı. Güçlü alımlarla haftaya başlayabilir. Hedef 8 bin 120 puan seviyesi. Ancak düşüşlerin bittiğini öngörmüyorum. Aşağıda 7 bin 290 puan seviyesi hâlâ duruyor. Kademeli alım için bugün ve yarının uygun olduğunu düşünüyorum.

Dolar kurunda ise kısa vadede bir, iki günlüğüne geri çekilebilir. Hem TCMB’nin faiz kararı hem de dolar endeksinin gerilemesi doları negatif etkileyebilir. Takip edeceğim bant aralığı 26,80-28,20 lira aralığı.

BITCOIN'DAN SONRA YÜKSELİŞ SIRASI GÜMÜŞTE

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya üzerinden son dakika paylaşımı yaptı ve değerlendirmelerde bulundu. 

İşte Memiş'in Borsa, gümüş ve altınla ilgiil yorumları:

Altın ve gümüş fiyatlarında belirttiğim 1.930 $ 1.780 lira ilk destek seviyeleri. Almayanlar acele etmemeli.

Bist 100’de takip ettiğim bant aralığı yine aynı 7.290-8.200 puan aralığı. Kademeli alım önemli. Geçen hafta yüzde 50 alımımı yapmıştım. Diğer yüzde 50 için 7.500’ün altını bekleyeceğim. Borsa uzun vadeli bir yatırım aracıdır, oyun değil.

Son iki haftadır Bitcoin’de hızlı yükseliş beklediğimi belirtmiştim. Sıra gümüşte. Gümüşün yıl bitmeden pozitif ayrışmasını bekliyorum.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin