Financial Times'a göre AKP'deki çatlak büyüdü!

İngiliz Financial Times gazetesi, AKP'deki çatlakların büyüdüğünü öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Financial Times'a göre AKP'deki çatlak büyüdü!

İngiliz Financial Times gazetesi, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün halefi Recep Tayyip Erdoğan'ı uyardığını ve iktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) içindeki çatlakların büyüdüğünü yazdı. Gül dün yaptığıbir konuşmada, "Her şey bugünden daha iyi olabilirdi. Bu bir gerçek" demişti.



Financial Times'ın Türkiye muhabiri Daniel Dombey'nin İstanbul'dan gönderdiği haberin başlığı, "Türkiye'nin eski cumhurbaşkanı, Erdoğan'ı yetkilerin tek elde toplanması ile ilgili olarak uyardı". Haber gazetenin ilk baskısına yetişmemiş ve öncelikle Financial Times'ın internet sitesinde yer alıyor.



Abdullah Gül dün akşam İstanbul'daki Financial Times Türkiye Zirvesi'nde bir konuşma yapmıştı. Gazetenin organizasyonunu, Financial Times'ın uluslararası ilişkiler editörü David Gardner ile Türkiye muhabiri Daniel Dombey yönetmişti.



Daniel Dombey Financial Times'ın bugünkü sayısında yayımlanan haberinde, Gül'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı özellikle başkanlık sistemi konusunda uyardığını belirtiyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin