Finale giderden bile zirveyi bırakmadı! Burcu Biricik'in başrolde yer aldığı reyting rekortmeni Camdaki Kız son bölümüyle yine zirvede. Camdaki Kız 74'üncü bölüm izle

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız bu hafta da zirvedeki yerini korudu. Heyecanlı bölümde Hayri, boşanma kağıtlarını Nalan'a götürdü. İşte iddialı dizinin 74'üncü bölümünde yaşananlar...

Google Haberlere Abone ol
Finale giderden bile zirveyi bırakmadı! Burcu Biricik'in başrolde yer aldığı reyting rekortmeni Camdaki Kız son bölümüyle yine zirvede. Camdaki Kız 74'üncü bölüm izle

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı isimli romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız'ın son bölümü, özellikle final sahnesinde yaşananlarla büyük ilgi gördü. Dizi, finale doğru giderken reyting savaşında birinci olmaya devam etti. 

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 74’üncü bölümüyle Total kategorisinde 5,77 reyting ve 15,02 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,89 reyting ve 20,27 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,28 reyting ve 18,19 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayımlanan son bölümü ile geceye damgasını vurdu. Hayri’nin boşanma kağıtlarıyla eve geldiğinde Nalan’ı Türkan ve çocuklarla görmesiyle biten bölüm izleyicinin heyecanını dorukta bıraktı. Camdaki Kız’ın 75’inci bölümü 20 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranında izleyicisiyle buluşacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Hayri'nin evli ve çocukları olduğunu öğrenen Nalan adeta yıkılmıştır. Yaşananları hazmetmeye başlayan Nalan, Hayri'yi silmeye çalışır. Öte yandan Nalan'ı seven Hayri karısını boşanmaya ikna etmeye çalışır. Hayri'nin karısı ise boşanmaya yanaşmaz. Nalan'ın yaşananlar karşısında Hayri'yi unutup unutamayacağı ise merak konusu. 

CAMDAKİ KIZ OYUNCU KADROSU

Nalan karakterini Burcu Biricik’in, Sedat karakterini ise Feyyaz Şerifoğlu'nun canlandırdığı iddialı dizi Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Cihangir Ceylan, Hamza Yazıcı, Merve Polat, Nihal Menzil, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi önemli isimler yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin