Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yıllar boyunca unutulmayacak transfer çalımı! Dusan Tadic resmen Fenerbahçe'de

Ajax'tan ayrıldıktan sonra adı sık sık Beşiktaş ile anılan Dusan Tadic, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yıllar boyunca unutulmayacak transfer çalımı! Dusan Tadic resmen Fenerbahçe'de

Transferin en hareketli takımı Fenerbahçe bir transfer bombası daha patlattı.

Edin Dzeko ve Ryan Kent gibi isimleri kadrosuna katan ve yaz transfer döneminde adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe, Dusan Tadic'i renklerine bağladı. Sırp oyuncu, Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşme imzaladı. 

AJAX TARİHİNE GEÇTİ

Uzun yıllar boyunca Ajax forması giyen Dusan Tadic, Hollanda ekibiyle çıktığı 241 maçta 105 gol ve 112 asistlik muazzam bir performans sergiledi.

KAP'A AÇIKLAMA YAPILDI

Sarı-lacivertiler, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Dusan Tadic'in maliyetini de duyurdu. Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Dusan Tadic'in kulübümüze transferi konusunda kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 Euro ödenecektir."

''BİRÇOK KUPA KAZANMAK İSTİYORUM''

Dusan Tadic transferinin ardından duygularını dile getirdi. 34 yaşındaki deneyimli isim, ''Böylesine büyük bir kulübün parçası olmak harika bir duygu. Fenerbahçe’nin harika bir taraftarı var ve onların önünde futbol oynamak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarı ile birçok kupa kazanmak istiyorum. Bizim için çok değerliler. Onların desteklerine çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın enerjisi ile birlikte çok başarılı olacağız'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin