Fenerbahçe'de kadro yine sil baştan. İsmail Kartal yedi yabancı oyuncuyla yollarını ayıracak. İşte o isimler

Transfer döneminin hareketli takımı Fenerbahçe'de takıma katılan son isimlerin ardından kadrodaki yabancı sayısı 16'ya yükseldi. Kurallar gereği kadrosunda 14 yabancı bulundurması gereken Fenerbahçe'de bazı isimlerle yollar kesin olarak ayrılacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de kadro yine sil baştan. İsmail Kartal yedi yabancı oyuncuyla yollarını ayıracak. İşte o isimler

Transfer döneminde Edin Dzeko, Ryan Kent ve Alexander Djiku gibi isimlere imza attıran Fenerbahçe'de kadro konusunda sıkıntı yaşanmaya başladı.

Şu anki mevcut kadroda 16 yabancısı bulunan Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferini de gerçekleştirdiği takdirde 17 yabancıya ulaşmış olacak. Bu şişkinliği eritmek isteyen İsmail Kartal kadrodaki bazı isimlerle yolları kesin olarak ayırma kararı aldı.

SAMATTA'YA İZİN VERİLDİ

Mevcut isimler arasında Fenerbahçe'de kesin olarak Mbwana Samatta'nın ayrılması bekleniyor. Samatta'nın diğer takımlarla görüşmesine izin veren sarı-lacivertliler bu transferden makul bir düzeyde bonservis geliri de elde etmeyi planlıyor.

Öte yandan Union Berlin'in yakından takip ettiği Attila Szalai'nin de takımdan ayrılması bekleniyor. Öte yandan Joao Pedro’nun da ayrılma ihtimal yüksek görülüyor. 

ROSSİ VE ARAO DA AYRILABİLİR

Suudi Arabistan’da Al-Hilal’in başına geçen eski teknik direktör Jorge Jesus’un istediği Diego Rossi ve Willian Arao da ayrılmaya aday isimler arasında yer alıyor.

Performansları tartışma konusu olan Gustavo Henrique ve Joshua King’in takımda kalıp kalmayacakları ise teknik direktör İsmail Kartal’ın kamp sonrasında vereceği raporla netleşecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin