Fenerbahçe'de devre arası dört ayrılık birden. Yeni transferler için o isimlerle yollar ayrılacak

Devre arasında kadrosuna bir forvet bir de kanat oyuncusu eklemek isteyen Fenerbahçe'de yabancı kontenjanı sıkıntısı yaşanıyor. Fenerbahçe yeni transferlere yer açmak için; Ryan Kent, Joshua King, Miha Zajc ve Michy Batshuayi ile yollarını ayıracak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de devre arası dört ayrılık birden. Yeni transferler için o isimlerle yollar ayrılacak
Anadolu Ajansı

Ligde ve Avrupa'da yoluna lider olarak devam eden Fenerbahçe'de devre arası transfer dönemi için çalışmalar devam ederken takımdaki yabancı oyuncu sayısının fazlalığı ayrılıkları beraberinde getirecek.

Uzun süredir sakat olan Lincoln Henrique'nin takıma dönmesiyle kadrodaki yabancı sayısı 15'e ulaşacak. Fenerbahçe devre arasında forvet ve kanat transferlerini de bitirebilirse bu sayı 17'ye çıkacak. İsmail Kartal kadrodaki bu şişkinliği nasıl indireceğini kara kara düşünürken sarı-lacivertli formaya veda edecek dört isim belli oldu.

Fenerbahçe'de sezon başında bedelsiz olarak transfer edilen Ryan Kent devre arasında başka bir takıma kiralanacak. Geçirdiği ağır sakatlıklar nedeniyle formuna bir türlü tam olarak kavuşamayan Joshua King'in yanı sıra; Michy Batshuayi ve Miha Zajc'ın da formsuz görüntülerinden dolayı Fenerbahçe'ye veda edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin