Fenerbahçe transferleri bitirdi. Orta sahaya Premier Lig'den iki yıldız geliyor

Transferde büyük oynamaya devam eden Fenerbahçe yeni orta saha ikilisini Premier Lig'den buldu. Fenerbahçe, Kalvin Phillips ve Tanguy Ndombele transferlerinde çok önemli aşama kaydetti.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe transferleri bitirdi. Orta sahaya Premier Lig'den iki yıldız geliyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen ve Trendyol Süper Lig'e galibiyetle başlayan Fenerbahçe'de, İngiltere'ye adeta çıkarma yapıldı.

Orta saha transferi için Rade Krunic ile görüşen Fenerbahçe, Milan'ın sıkı pazarlıklarından sıkıldı ve rotasını Premier Lig'e çevirdi. Sarı-lacivertli ekip uzun süredir peşinde olduğu Tottenham forması giyen Tanguy Ndombele ile prensipte el sıkıştı.

Kulüpler arasındaki son pürüzlerin giderilmesinin ardından Fenerbahçe'nin, Tanguy Ndombele transferini resmiyete dökmesi bekleniyor.

Premier Lig'den görüşülen bir başka sürpriz isim ise Manchester City forması giyen Kalvin Phillips. Manchester City'nin geçtiğimiz sezon Leeds'ten 49 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Kalvin Phillips istediği forma süresini bir türlü bulamadı.

Kalvin Phillips için atağa geçen Fenerbahçe, Manchester City'nin kadrosuna düşünmediği oyuncu için kiralama formülünü devreye soktu. Manchester City'nin yapılan bu teklife olumlu cevap vermesi bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin