Fenerbahçe transferde sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor! Tottenham'da forma giyen Lucas Moura sezon sonu bedavaya Fenerbahçe'ye geliyor

Fenerbahçe'nin Premier Lig çıkarması devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Chelsea forması giyen Pierre-Emerick Aubameyang ile görüşen sarı-lacivertli kurmaylar rotayı bu kez Tottenham'da forma giyen Lucas Moura'ya çevirdi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe transferde sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor! Tottenham'da forma giyen Lucas Moura sezon sonu bedavaya Fenerbahçe'ye geliyor

Ara transfer döneminde aceleci davranmak istemeyen Fenerbahçe kadrosuna oyuncu katma konusunda ince eleyip sık dokumaya devam ediyor.

Taraftarın yıllardır beklediği ''dünya yıldızı'' seviyesinde transfer yapmak için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe yöneticileri Aubameyang ile görüştükten sonra bir başka Premier Lig devi Tottenham'da forma giyen Lucas Moura'nın peşine düştü.

CONTE'NİN GÖZÜNE BİR TÜRLÜ GİREMEDİ

30 yaşındaki Brezilyalı yıldız Conte'nin takımın başına gelmesiyle adeta formayı unuttu. Premier Lig ve Şampiyonlar Lig'inde yalnızca 270 dakika sahada kalabilen Lucas Moura şu ana kadar gol veya asist katkısı yapamadı.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Tottenham ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Moura'nın kulübüyle yeni sözleşme imzalaması beklenmiyor. Fenerbahçe bu nedenle oyuncuyu devre arasında kiralama ya da bonservis bedeliyle kadroya katmak yerine sezon sonunda bedavaya imza attırma peşinde.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin