Türkiye Futbol Federasyonu'ndan, Galatasaray'ın genç ismi Yusuf Demir'e özel izin! Kasımpaşa'ya transferi an meselesi

Galatasaray'ın sezon başında 6 milyon Euro'ya Rapid Wien'den transfer ettiği Yusuf Demir hakkında sıcak bir gelişme yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan, Galatasaray'ın genç ismi Yusuf Demir'e özel izin! Kasımpaşa'ya transferi an meselesi

Sezon başında büyük umutlarla alınan ancak istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Yusuf Demir'in yeni adresi belli oluyor.

Galatasaray, TFF'ye Yusuf Demir'in Türk statüsünde oynaması için başvurmuş ancak istediği cevabı alamamıştı. Süre aldığı ilk maçlarda taraftarı heyecanlandıran Yusuf Demir daha sonra bu performansının devamını getirmememiş ve forma şansı bulmakta da oldukça zorlanmıştı.

Sarı-kırmızılı ekip bunun üzerine 19 yaşındaki genç yıldız adayını kiralık listesine koymuş ancak Yusuf Demir kendisine gelen teklifleri reddetmişti.

TFF'DEN ÖZEL İZİN ÇIKTI

Yusuf'un transfer için TFF ile görüşen ve izni alan Galatasaray, "bir sezon sezon içerisinde 3 ayrı takımda forma giyemez" kuralını esnetti. Yusuf Demir, Rapid Wien ve Galatasaray'ın ardından bu sezon Kasımpaşa forması da giyebilecek. Transferin gerçekleşmesi halinde Yusuf Demir, Galatasaray'ın eski oyuncusu Selçuk İnan'la çalışacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin