Fenerbahçe taraftarları arkasından özlemle bakıyor, Kim Min-Jae fırtınası İtalya'da esmeye devam ediyor! Napoli'de forma giyen Kim Min-Jae İtalya'da en iyi 11'e seçilme başarısı gösterdi

Fenerbahçe'den rekor bonservis karşılığında İtalya devi Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae performansıyla yine herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe taraftarları arkasından özlemle bakıyor, Kim Min-Jae fırtınası İtalya'da esmeye devam ediyor!  Napoli'de forma giyen Kim Min-Jae İtalya'da en iyi 11'e seçilme başarısı gösterdi

Napoli'de gösterdiği performansla birçok Avrupa devinin dikkatini çeken Kim Min-Jae, İtalya'da büyük bir başarıya imza attı.

Serie A'da 20. hafta geride kalırken, Tuttomercato bu süreyi kapsayan bir en iyi ilk 11 oluşturdu. Sezonun şu ana kadarki kısmında tüm futbolcuların performansının göz önünde bulundurulduğu inceleme sonundan Kim Min Jae, en iyi isimlerden kurulu bu kadroda yer aldı.

DEĞERİNİ KATLAMAYA DEVAM EDİYOR

Kim Min Jae yeni kulübüne kısa sürede ısındı ve Çizme ekibinde savunmanın değişilmez ismi haline geldi. Serie A'da lider durumda bulunan, Şampiyonlar Ligi'nde grubu ilk sırada tamamlayan Luciano Spalletti yönetimindeki takımda Koreli stoper de değerine değer kattı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin