Tiemoue Bakayoko, Adana Demirspor kulüp binasına kadar gelip imzadan vazgeçti!

Adana Demirspor'un uzun süredir peşinde olduğu Tiemoue Bakayoko transferinde sıcak saatler yaşandı. Bakayoko kulüp binasına kadar gelip imza atmadan geri döndü. İşte transferin perde arkası.

Google Haberlere Abone ol
Tiemoue Bakayoko, Adana Demirspor kulüp binasına kadar gelip imzadan vazgeçti!

Murat Sancak yönetiminde birçok yıldızı kadrosuna katan, devre arası transfer döneminde de Hulk ve Suarez gibi isimlerle görüşen ancak olumlu sonuç alamayan Adana Demirspor'da gündeme son olarak Tiemoue Bakayoko gelmişti.

Transferde tüm pürüzler giderilmesine rağmen Bakayoko imzadan vazgeçti. Skorer'de yer alan habere göre, resmi evrakları imzalamak için kulüp binasına giden Bakayoko imzadan son anda vazgeçti ve transfer yattı.

Avrupa'da transfer döneminin sona ermesiyle birlikte Bakayoko'nun Adana Demirspor'a transferi oldukça zorlaştı. Adana Demirspor'un orta saha bölgesi için farklı alternatiflere yöneleceği öğrenildi.

HİKAYE HENÜZ BİTMEMİŞ OLABİLİR

Tiemoue Bakayoko'nun menajeri Andy Bara, İtalya'dan Calciomercato'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Calciomercato'da yer alan habere göre Cremonese ve Lyon'un ilgilendiği Bakayoko için transfer penceresi henüz kapanmadı.

Bakayoko, Milano'dan ayrılmayı kabul etti ve yolu Türkiye'den geçebilir. Calciomercato'da yer alan haberde "Bakayoko'nun Adana Demirspor ile görüşmeleri yeniden başladı. Chelsea de dahil olmak üzere ilgili taraflar, 2026'ya kadar sözleşme imzalamaya hazır olan Fransız orta saha oyuncusunun transferi için anlaşmaya çok yakın." ifadeleri yer aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin