Fenerbahçe, Miguel Crespo ile yollarını ayırıyor. Yerine gelecek isim yine Portekiz'den!

Jorge Jesus'un isteğiyle takıma katılan ancak son haftalarda performansı eleştirilen Miguel Crespo sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor. Miguel Crespo'nun yerine gelecek isim ise şimdiden belli.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Miguel Crespo ile yollarını ayırıyor. Yerine gelecek isim yine Portekiz'den!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray ile kıyasıya bir mücadele veren Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadro kurma planları da şimdiden yapılmaya başlandı.

Bu planlar doğrultusunda Fenerbahçe, Miguel Crespo ile yollarını ayırıp orta sahaya Famalicao'da forma giyen Zaydou Youssouf'u transfer etmek istiyor.

DERBİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde milli takımlarına giden futbolcuların yokluğunda gerçekleştirilen antrenman salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Sahada koşu, ısınma, koordinasyon ve pas çalışmalarının yapıldığı antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sürdü. İdman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

ÜLKER STADI'NIN DEPREME DAYANIKLILIĞI HAKKINDA AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının maçlarını oynadığı Ülker Stadı'nda gerekli tüm kontrollerin yapıldığını, yapının sağlam olmadığına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından tüm yapılarla ilgili oluşan hassasiyetin kamuoyunun malumu olduğu belirtildi.

"Bu noktada stadımız ve kulüp merkezimiz Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'yle ilgili gündeme gelen bazı yorumlar hakkında bilgilendirme yapma gerekliliği doğmuştur." denilen açıklamada, "Öncelikle bir süredir stadımız hakkında ortaya atılan yapının sağlam olmadığıyla ilgili haber ve söylemler gerçeği yansıtmamaktadır. Stadımızda gerekli tüm kontrol ve onarımlar, düzenli olarak yapılmaktadır. Olağan periyodik onarım ve yenilemeler kapsamında, son olarak 2022 yılının yaz aylarında başlatılan çalışmayla uzay çatı ve çelik sistemi, çatıyı taşıyan deprem sismik izolatörleri ve çatı membranları yenilenmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, Miguel Crespo ile yollarını ayırıyor. Yerine gelecek isim yine Portekiz'den!

MIGUEL CRESPO GİDİYOR, ZAYDOU YOUSSOUF GELİYOR

Fenerbahçe'nin sezon başında Estoril'den 1.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Miguel Crespo oynadığı futbolla taraftarı adeta kendine hayran bırakmıştı. Sahada basılmadık yer bırakmayan Portekizli oyuncu ilk haftalarda takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi olsa da daha sonra formunda büyük düşüş yaşadı.

Son Alanyaspor maçında da süre alamayan Miguel Crespo'ya sezon sonunda veda etmeye hazırlanan Fenerbahçe yıldız ismin satışından önemli bir gelir etmeyi planlıyor.

Crespo'dan oluşacak orta sahadaki boşluğa düşünülen ilk isim ise yine Portekiz'de forma giyen Zaydou Youssouf. Famalicao'nun Saint-Etienne takımından yalnızca 1 milyon Euro'ya transfer ettiği 23 yaşındaki isim Benfica, Porto ve Sporting’in de radarında bulunuyor. Orta sahanın göbeğinde oynayan Youssouf aynı zamanda ön libero ve zaman zaman orta sahanın sağında da görev alabiliyor.

Bu sezon resmi maçlarda 32 kez forma şansı bulan Youssouf 3 gol ve 2 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin