Felipe Melo'nun, River Plate maçındaki hareketi polisi soyunma odasına indirdi! Melo soyunma odasına sorguya çekildi!

Copa Libertadores'te River Plate ile Fluminense arasında oynanan maça Felipe Melo yaptığı hareketle damga vurdu. Melo, River Plate tribünlere 'tavuk' hareketi yapınca soyunma odasında polis tarafından sorguya çekildi.

Google Haberlere Abone ol
Felipe Melo'nun, River Plate maçındaki hareketi polisi soyunma odasına indirdi! Melo soyunma odasına sorguya çekildi!

Copa Libertadores'te dün gece oynanan maçta Arjantin temsilcisi River Plate ile Felipe Melo'nun forma giydiği Brezilya temsilcisi Fluminense karşı karşıya geldi.

River Plate kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçı Beltran ve Barco'nun penaltıdan attığı gollerle 2-0 kazanmayı başardı. Mücadeleye damga vuran isim ise bir dönem Galatasaray forması giyen isim Felipe Melo oldu.

Daha önce sıkı bir Boca Juniors taraftarı olduğunu söyleyen Felipe Melo, Boca Juniors'un ezeli rakibi River Plate taraftarları tarafından maç içinde sık sık ıslıklandı.

Protestolara maruz kalan Felipe Melo maçın bitiminde tribünlere dönerek 'tavuk' işareti yaptı. Bu hareket tribünleri adeta çılgına çevirdi çünkü River Plate 1961 yılından bu yana ezeli rakibi Boca taraftarı tarafından 'tavuk' kelimesiyle anılıyordu.

SAHA VE SOYUNMA ODASI KARIŞTI

Felipe Melo'nun bu hareketinden sonra tepki gösteren taraftarların ardından saha içi de bir anda karıştı.

River Plate forması giyen oyuncular Felipe Melo'nun üzerine yürürken takım arkadaşları Felipe Melo'yu soyunma odasına gönderdi. Soyunma odasında ise Felipe Melo, 'şiddete teşvik eden hareket' nedeniyle polislere ifade vermek durumunda kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin