Faydasını duyan kadınlar aktardan kilo kilo alacak: Kadınların yatak odası sorunları bu baharatla çözülecek

Kadınların cinsel hayatını güçlendiren, çeşitli cinsel problemlerin tedavi edilmesine yardımcı olan o baharat bulundu. Bu baharatın faydasını duyan hemen aktara koşacak...

Google Haberlere Abone ol
Faydasını duyan kadınlar aktardan kilo kilo alacak: Kadınların yatak odası sorunları bu baharatla çözülecek

Cinsel ilişki kadın ve erkeklerin birbirleriyle olan bağlarını güçlendiren ve kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan en önemli unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı şekilde devam edebilmesi için kişilerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmesi son derece önemli olurken, birbirlerine isteklerini ve arzularını açması önemlidir.

Tüm bunların yanı sıra cinsel ilişkinin sağlıklı bir seviyede ilerleyebilmesi için partnerlerin cinsel istekliliği arttıracak çeşitli gıdaları tüketmesi de önemlidir.

Bilhassa kadınlarda çok daha sık görülen bir durum olan cinsel isteksizlik yahut kuruluk problemini kısa sürede çözüme kavuşturacak o mucizevi baharat bulundu. İşte kadınların en büyük problemini yok eden o etkili baharat...

Kuruluk problemi tarihe karışacak

Yapılan araştırmalar sonucunda günlük 500 mg bitkisel takviye alan kadınların yatak odasında çok daha hareketli ve istekli olduğu ortaya çıkarken, yatak odası problemlerinin yüzde 42'sinde düşüş yaşanacağı belli oldu.

Bilhassa seks yaparken kuruluk ya da ağrı çekme oranında ciddi bir düşüş yaşandığı belli oldu. 

 

Seks yaparken yaşanılan kuruluk, cinsel ilişkiden zevk alma noktasında büyük bir düşüş yaşanmasına neden olurken düzenli köri tüketmenin kuruluğa iyi geldiği belirlendi.

Körinin içerisine yer alan bileşenler östrojeni artırması sayesinde menopoz sorunlarını hafiflettiği ortaya çıktı.

Araştırmacılar aynı zamanda konuya ilişkin şu detayları eklemeyi de ihmal etmedi. "Çalışma çemen otunun normal hormonal dengeyi korumaya yardımcı olduğunu ve cinsel problemlerde önemli bir azalma sağladığını gösterdi.

"Takviyeler kadınlarda cinsel sorunlar için doğal bir alternatif olarak düşünülebilir."

Körinin besin değerleri nelerdir?

100 gram Köri , ortalama 16,25 kaloriye, 2,79 karbonhidrata, 0,71 proteine ve 0,70 yağ değerine sahiptir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin