Kusursuz seksin büyük sırrı ortaya çıktı: Meğer bir bardak içmek yeterli geliyormuş

Kusursuz seks yaşamak isteyenler bu sırra dikkat etsin. Meğer bu şekilde yaptığınızda cinsel ilişkiniz çok daha kaliteli bir seviyeye ulaşıyormuş. Yatağa geçmeden önce dikkat...

Google Haberlere Abone ol
Kusursuz seksin büyük sırrı ortaya çıktı: Meğer bir bardak içmek yeterli geliyormuş

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerine olan ilgi ve bağlılıklarını güçlendiren, kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli ilerleyebilmesi için partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmeleri, zevk aldıkları noktalara değinmeleri son derece önemlidir.

Uyum içerisinde olunan cinsel ilişki her iki taraf içinde oldukça önemli olurken, kusursuz seksin bir diğer sırrı ortaya çıktı.

O büyük sır ortaya çıktı

Cinsel ilişkinin çok daha ilgili ve şehvetli ilerleyebilmesi için partnerin dikkat etmesi gereken birkaç unsur bulunmaktadır.

 

Bu unsurların başında da şüphesiz cinsel ilişki öncesinde su tüketimi gelmektedir. Tazelenmek, hidrasyon sağlamak ve performansı arttırmak amacıyla cinsel ilişki öncesinde su tüketmek, kusursuz cinsel ilişkinin en büyük anahtarı olmaktadır.

Cinsel ilişki üzerine gerçekleştirilen araştırmalar hız kesmeden devam ederken, bir yeni araştırma daha önemli o detayı gün yüzüne çıkardı.

Araştırma sonuçları şu şekilde oldu...

“Su içmek için sevişmeye ara verir misiniz?” sorusuna cevabı verenlerin %79’u “Sevişmeyi sürdürürken su içerim” derken %21’i sevişmeye kısacık bir mola veririm, su içerim diyor.

“Sevişmeden önce yanınıza su alır mısınız” sorusuna katılımcıların %72’si “Evet” cevabını verirken, %28’i bu hazırlığı yapmadığını belirtti.

Suyun tüm hücrelerinize ulaşabilmesi için sevişmeye başlamadan evvel 12 ila 24 saat önce düzenli su tüketimine başlamanın cinsel ilişkide çok daha aktif olmaya yardımcı olduğunu ortaya çıkardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin