Fatma Nur Uçar kimdir. MasterChef All Star 2023 Fatma Nur Uçar kaç yaşında. Fatma Nur Uçar nereli?

Fatma Nur Uçar MasterChef All Star 2023 ile ekranlarda yerini aldı. MasterChef 2022 sezonu ile tanınan Fatma Nur Uçar iddialı yarışmacılardan biridir. Zaman zaman yarışmacılarla girdiği polemiklerle adından söz ettiren Fatma Nur Uçar hakkında detaylar sorgulanıyor. Peki Fatma Nur Uçar kimdir? MasterChef All Star 2023 Fatma Nur Uçar kaç yaşında? Fatma Nur Uçar nereli? İşte MasterChef All Star 2023 Fatma Nur Uçar hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Fatma Nur Uçar kimdir. MasterChef All Star 2023 Fatma Nur Uçar kaç yaşında. Fatma Nur Uçar nereli?

Fatma Nur Uçar MasterChef All Star 2023 ile yaniden gündeme geldi.

Fatma Nur Uçar MasterChef All Star 2023'ün ilk bölümünde, "Benim ilk hedefim ana kadroya girmek. İkinci hedefim de ilk sezonun şampiyonu Uğur Kardaş'ı kendi ellerimle buradan göndermek." ifadeleriyle iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Fatma Nur Uçar MasterChef All Star 2023'ün yarışmacılarından. MasterChef 2022 programıyla tanınan Fatma Nur Uçar yarıştığı sezonda 8. olmuştu. Fatma Nur Uçar 10 yaşından beri yemek sektöründe yer alıyor. İşte Fatma Nur Uçar hakkında ayrıntılar.

MASTERCHEF FATMA NUR UÇAR KİMDİR?

24 yaşındaki Fatma Nur Uçar aslen Yozgatlıdır. Liseyi Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi'nde okudu. Fethiye'de bir otelde suşi şefliği yaptı. 

MasterChef yarışmacısı Fatmanur Uçar, 2022 sezonunda kendini şu ifadelerle anlatmıştı: "Fethiye'de suşi şefi olarak çalışıyorum. 10 yaşından beri bu meslekteyim. Okula gittiğim zamanlardan arta kalan zamanlarda çalışıyordum. Babamı çok seviyorum belki kızacak ama babam bu mesleği yapmamı hiçbir zaman istemedi. Her zaman karşı durdu. Lise kazandım, aşçılık lisesi kazandım, göndermedi. Üniversitede aşçılık kazanmak istedim bankacılık yazdı, bankacılık kazandım. Benimle 1.5 yıl kadar küstü. Baba özür diliyorum, seni çok seviyorum. Babam benim en büyük idolüm. Sonra biz barıştık. Ve bana tamam dedi, madem benden 1.5 yıl ayrı kalmaya dayandın, demek ki gerçekten bu mesleği seviyorsun dedi. Ben Fethiye'ye gittiğimde hiçbir şeyim yoktu. Evim yoktu, sadece bir valizim vardı. Tolga şef bana çok destek verdi. Hep dostum, ağabeyim, kardeşim her şeyim oldu. Zaten suşi mesleğini o öğretti. Sonra babam dedi ki, madem öyle kanıtla kendini. Ben de bir an buraya başvurdum. Fethiye'de tek başıma yaşıyorum"

 "DOĞUŞTAN KALÇA ÇIKIĞIM VAR"

MasterChef'in 2022 sezonunda yarışmanın 24. bölümünde turu geçtiğini öğrenince gözyaşı döken Uçar şöyle konuşmuştu:

"Çok uzun zamandır mutluluktan ağlamıyordum. 23 yaşındayım, hayatımda belki bir ya da iki defa mutluluktan ağlamışımdır. Doğuştan kalça çıkıklığım olduğu için 3 santim kısalık. Bu hiçbir yerde engel olarak geçmiyor. Ama herkes beni gördüğünde şunu söyledi: Bu bacakla mı çalışacaksın, bu bacakla mı şef olacaksın... Her girdiğim yerde ne yapabilirsin ki, deyip sonra bütün şeflerimin gelip tebrik ederim lafını defalarca duydum. Herkes gördü ki 3 santim kısalık hiçbir şeye engel değilmiş. Arkamdan topal diye konuşan herkese büyük bir cevap olsun. Hep karşı çıktılar. Hep mani oldular. Ama ben kazandım"

MASTERCHEF ALL STAR 4. GRUP YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef All Star'da 4. grup yarışmacıları belli oldu. Dünya mutfaklarından en lezzetli tariflerin ekranlara geldiği, yaratıcı ve estetik tabakların çıkarıldığı MasterChef All Star'ın 4. gurubunda MasterChef 2022 yarışmacıları yer aldı. Ana kadro seçmeleri için Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'ya Osman Sezener eşlik etti. İşte MasterChef All Star 2023'ün dördüncü grup yarışmacıları isimleri;

Ayaz Geçer

Yağız Özçelik

Vural Burnaz

Gamze Tosun

Büşra Zambak

Barış Demir

Fatma Nur Uçar

Şeyma Müjdeci

Görkem Ünal

Tayfun Genç

Melih Berkay Gündüz

Burak Revanbahş

Dilan Karataş

Tolga Şener

Şule Yaman

Kaan Noyanalpan

Serpilay Salkım

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin